Πούτιν σε Τσίπρα…”Ήρθα για μπίζνες”

Πούτιν σε Τσίπρα…”Ήρθα για μπίζνες”

  • |

Το “ξανθό” γένος δεν ήρθε για να μας σώσει, τελικά…..

Μόνο ο Καμμένος βλέπει πανορθόδοξες συνάξεις, ενώ ο Βλαδίμηρος ήρθε για να πάρει (και αυτός με την σειρά του) ότι περισσέψει από το ξεπούλημα της χώρας!

Πούτιν σε Τσίπρα

“Κύριε πρωθυπουργέ σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Συνεχίζουμε τη σειρά συναντήσεων στο υψηλότατο επίπεδο. Και στη Μόσχα και στην Αγ. Πετρούπολη έχουμε συζητήσει τις προοπτικές μας στην οικονομική συνεργασία. Τα προβλήματα είναι πολλά αλλά υπάρχουν και καλές προοπτικές. Πρέπει να μεταμορφώσουμε τα καλά συναισθήματα και τις σχέσεις των δύο λαών σε απτά οικονομικά αποτελέσματα. Δεν είναι μόνο η ενέργεια αλλα και οι υψηλές τεχνολογίες και υποδομές”. 

Το πήρε απόφαση ο Βλαδίμηρος ότι η Ελλάδα είναι το ενεργειακό γιουσουφάκι των ΗΠΑ στην περιοχή, και περνά στην αντεπίθεση ζητώντας να μπει στο τομέα της υψηλής τεχνολογίας (όπλα μυριζόμαστε) και στις υποδομές, δηλαδή θέλουν τον ΟΣΕ….

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος