Ακραίοι

Ακραίοι

  • |

Κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό της η κυβέρνηση. Ελλείψει έργου να παρουσιάσει, σκαρφίζεται διάφορα σενάρια. Αυτή τη φορά όμως πέτυχε ιστορικό χαμηλό. «Εγκαινίασε ένα χωράφι!», όπως καταδεικνύει το Σωματείο Εργαζομένων «Αττικόν», σχολιάζοντας την πρόσφατη φιέστα που στήθηκε σε… χωράφι του μεγαλύτερου και καλύτερου πανεπιστημιακού νοσοκομείου της χώρας. Ακραίο!

Ντάνι Βέργου

«Στην απελπισία τους να δείξουν “έργο” πέταξαν από μια πέτρα, έριξαν μια φτυαριά, έβγαλαν λόγο υπέρ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, είπαν ότι θα λύσουν το πρόβλημα των ράντσων σε… 18 μήνες και αποχώρησαν! Τι να πει κανείς; Την ίδια ώρα, 136 ασθενείς νοσηλεύονταν σε ράντσα στους διαδρόμους του νοσοκομείου», σημειώνουν οι εργαζόμενοι. Τι εγκαινίασε, πραγματικά, ο υπουργός Υγείας;

«Εβαλε θεμέλιο λίθο για ένα κτίριο που θα χρησιμοποιηθεί για κοιτώνες γιατρών, οι οποίοι σήμερα αναγκάζονται να κοιμούνται σε θαλάμους ασθενών. Μας λένε ότι έτσι θα “απελευθερωθούν” 52 κρεβάτια. Ποιον κοροϊδεύουν; Για να ανοίξει η κλινική που σήμερα χρησιμοποιείται ως κοιτώνας (η Ουρολογική – αίτημα του σωματείου εδώ και χρόνια), χρειάζονται νοσηλευτές», τονίζουν. Ούτε την ήδη ανακαινισμένη κλινική, που είναι έτοιμη εδώ και δύο μήνες, ακριβώς λόγω έλλειψης προσωπικού δεν έχουν ανοίξει στους ασθενείς. «Το ξαναλέμε: Σταματήστε τα ψέματα. “Θεμέλιος λίθος” είναι οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού -ειδικά νοσηλευτικού- και η κρατική χρηματοδότηση, όχι οι εταιρείες, οι δωρητές και τα επιχειρηματικά συμφέροντα», καταλήγει η ανακοίνωση του σωματείου.

https://www.efsyn.gr/stiles/ano-kato/510575_akraioi

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.