Όταν ο ψευταράς Μουλόπουλος πριν μέρες έλεγε ότι κατά τύχη πήγε στον ΔΟΛ!

Όταν ο ψευταράς Μουλόπουλος πριν μέρες έλεγε ότι κατά τύχη πήγε στον ΔΟΛ!

  • |

Ο Βασίλης Μουλόπουλος και επίσημα ανέλαβε να σώσει τον ΔΟΛ, ο διευθυντής της “Αυγής” με τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ σώζουν τον ΔΟΛ με αντάλλαγμα να γίνει προφανώς μία φιλική προς την κυβέρνηση φυλλάδα….Αυτό ήθελε ο Τσίπρας τελικά και οι συριζαίοι: ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΤΆΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΉ ΑΛΛΆ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ!

Πριν λίγες μέρες όμως ο Μουλόπουλος έβγαζε τον κόσμο τρελό ότν βγήκε ότι συναντήθηκε με Μπόμπολα και Ψυχάρη, και ότι πήγε για ένα “Χρόνια Πολλά”….

Διαβάζαμε τότε:

Με επιστολή του στον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και κοινοποίηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη απαντά ο πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής, Βασίλης Μουλόπουλος στο ερώτημα που έθεσε η αξιωματική
αντιπολίτευση για τη συμμετοχή του στη συνάντηση των Ψυχάρη-Μπόμπολα.

Ο κ. Μουλόπουλος, στην κατά βάση, ειρωνική επιστολή του, διευκρινίζει ότι πήγε στο «Βήμα» για να ευχηθεί στους συναδέλφους του χρόνια πολλά. Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

Προς τον κ. Κικίλια, εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ.

Κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη

κ. ενωμοτάρχα,

ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το “Βήμα”, εις την οποία δούλεψα για 35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ “Καλή Χρονιά” στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και
κλητήρες.

Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην διότι παρέλειψα να ζητήσω την άδειά σας γι αυτή μου την ενέργεια. Δεν θα επαναληφθεί.

Από σήμερα θα αναφέρω και θα ζητώ την άδεια από τις υπηρεσίες σας για όλες μου τις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.

Με τιμή

Βασίλης Μουλόπουλος

Να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;

«Να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;» αναρωτήθηκε λίγο νωρίτερα ο Βασίλης Μουλόπουλος ο οποίος αρνήθηκε ότι συμμετείχε σε συνάντηση με τους κυρίους Μπόμπολα και Ψυχάρη για την επομένη ημέρα του ΔΟΛ.

Σε παρέμβασή του σε εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης, σχετικά με την επίμαχη επίσκεψή του στον ΔΟΛ και την κριτική που άσκησε εναντίον του ο Βασίλης Κικίλιας. Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΑΥΓΗΣ απάντησε μάλιστα ειρωνικά
στον Βασίλη Κικίλια λέγοντας : «Αύριο θα ενημερώσω τη ΝΔ ότι πρόκειται να επισκεφτώ τον οδοντίατρό μου” δήλωσε ειρωνικά ο πρόεδρος του ΔΣ της ΑΥΓΗΣ ο οποίος ωστόσο δήλωσε ότι «το πονάει το μαγαζί» καθώς εργάστηκε εκεί για πολλά χρόνια και διερωτήθηκε αν η ΝΔ θέλει ή όχι να σωθεί ο ΔΟΛ.

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com