Ένας πρώην στο Αγρίνιο

Ένας πρώην στο Αγρίνιο

Ξεκίνησε από την Ναύπακτο χθες το απόγευμα ο Ανδρέας Λοβέρδος, για να καταλήξει σήμερα το πρωί στο imperial Αγρινίου. Τον Ανδρέα θα τον συναντήσετε στο διαδίκτυο και με την ιδιότητα του «πρώην». την οποία φέρει επαξίως.

  • Γράφει ο left

Πρωί – πρωί λοιπόν με τη δροσούλα, όσοι από τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης είχαν δημιουργικές αϋπνίες, αντί να κάτσουν να πάρουν το καφέ τους με την ησυχία τους  στο «φτωχικό» τους,  σηκώθηκαν και πήγαν να πάρουν δηλώσεις από έναν πρώην.

«Το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη ευθύνης», είπε ο πρώην, κάνοντας τα room service να ανατριχιάσουν σύγκορμα, «θα συμβάλλει μετά τις εκλογές, στον σχηματισμό μιας Κυβέρνησης ευρείας προγραμματικής συνεργασίας».

Να μην αναφερθούμε στην προφητική γλαφυρότητα των εικόνων: «Καμιά κουβέντα για το τι θα κάνουν τα κόμματα τους (εννόησε τους Μειμαράκη και Τσίπρα) για να αντιμετωπίσουν την αναμενόμενη «καταιγίδα» του χειμώνα».

Τέλος, κάνοντας επίδειξη παρατηρητικότητας, κοίταξε την απέναντι γωνία της αίθουσας και είπε: «Καμιά σοβαρή συζήτηση, για το πώς θα αποφευχθεί οριστικά ένας νέος κίνδυνος Grexit, που δυστυχώς ακόμη παραμονεύει στη γωνία».

Στο σημείο αυτό δημιουργήθηκε έντονο πρόβλημα ανάμεσα στον πρώην κ. Λοβέρδο και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ο οποίος του ζήτησε να ανακαλέσει αμέσως, γιατί, όπως δήλωσε, «τις γωνίες το προσωπικό της καθαρίζει κάθε μέρα και κανένα grexit δεν εντοπίστηκε να παραμονεύει πουθενά».

Τελικά, με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. τα νεύρα χαλάρωσαν και τα παραπέρα ντράβαλα αποφεύχθηκαν.