ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΣΤΕΡΙΑ Ερχονται οι Ελληνες Τραμπ! Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας ο Πατούλης!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΣΤΕΡΙΑ Ερχονται οι Ελληνες Τραμπ! Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας ο Πατούλης!

  • |

Ερχονται οι Ελληνες Τραμπ! Επιτέλους η Ελλάδα βρήκε τον πολιτικό άνδρα που αναζητούσε-πιο δυσεύρετος και από την Χαμένη Ατλαντίδα. Ο πολύς Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε σχεδόν ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας επειδή η μαμά Πατούλη μένει στα ξακουστά Πετράλωνα. Ο φίλος του Τραμπ, δήμαρχος Αμαρουσίου αμόλησε την πυρηνική βόμβα (εξ ου και ο σεισμός στην Κω) στην διάρκεια της Παρουσίασης του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά».

eaca9830b4741564bd63786fcd8305e5_XL

«Εμείς ξεκινάμε μια δουλειά για να αλλάξουμε την Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, αν και σε μία αποστροφή του λόγου του ο κ. Πατούλης, είπε τη φράση «σαν δήμαρχος της Αθήνας», σπεύδοντας πάντως να εκφράσει την ελπίδα «να μην το έγραψε η κάμερα».

eaca9830b4741564bd63786fcd8305e5_XL

eaca9830b4741564bd63786fcd8305e5_XL

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι το ίδιο λάθος έκανε και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Ο κ.Πατούλης σημείωσε ότι η μητέρα του ζει στα Πετράλωνα και ότι ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα της Αθήνας και πήγε στο Μαρούσι ως γιατρός. «Θα αγωνίζομαι πάντα για το Μαρούσι από όποια θέση κι αν βρίσκομαι», πρόσθεσε.

Ο κ. Πατούλης κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στον Όμιλο για «να γίνει η Αθήνα ξανά, Πρωτεύουσα της Ελλάδος και ‘ατμομηχανή’ της αναπτυξιακής αναγέννησης της Πατρίδας μας».

Ερωτηθείς αν ο Όμιλος στηρίζεται από κάποιο κόμμα και, κυρίως, από τη ΝΔ στην οποία ανήκει είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πάνω από κόμματα. Όποιο κόμμα θέλει ας έρθει» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο κ. Πατούλης τόνισε ότι τον σέβεται αλλά ότι ενώ «είχε τη διάθεση, αυτά τα χρόνια δεν μετέτρεψε σε έργο».

pitsirikidotnet.gr