Περί Λαϊκής Ενότητας, Πλεύσης, και συμμαχιών

Περί Λαϊκής Ενότητας, Πλεύσης, και συμμαχιών

Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα κάθε συλλογικότητας να κατεβαίνει σε οποία εκλογική μάχη αυτόνομα, και αυτό ισχύει και για την Πλεύση Ελευθερίας,για την οποία καιρό τώρα προσωπικά είχα σοβαρή διαφωνία στο να κατέβαινε μαζί με την ΛΑΕ, στην οποία ανήκω. 

Του Σπύρου Γουδέβενου     

Στεναχώρουσα φίλους και συντρόφους που ήθελαν αυτή τη συμμαχία, αλλά πέρα του θολού μέχρι ανύπαρκτου ιδεολογικού ή πολιτικού προσανατολισμού, έβλεπα μαζί με άλλους στην Πλεύση μόνο προσωπική φιλοδοξία, και όσοι περάσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ ξέρουμε ότι όταν τα καταπίνεις αυτά στο τέλος τα πληρώνεις.

Είναι όμως αναγκαίο να επισημανθεί ότι η ηγεσία της ΛΑΕ τρία χρόνια τώρα κάνει το λάθος να ψάχνει από το πάνω συμμαχίες μόνο, χωρίς να φέρνει κάποιο αποτέλεσμα αυτό. Να κάνουμε τις παραδοχές μας, και να προχωρήσουμε παρακάτω. Στην διατύπωση ενός πιο συγκεκριμένου, αριστερού, ριζοσπαστικού προγράμματος για να εκφράσουμε αυτό που εξαρχής θα έπρεπε. Τον κόσμο της ριζ. αριστεράς, που έχει απαγοητευθεί από την εμμονή στο «γενικό αντιμνημονιακό» και με αυτόν να προσπαθήσεις, με το σχέδιο να εκφράσεις και ευρύτερα προοδευτικό κόσμο!

ΣΕΙΣΑΧΘΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΒΑΣΙΚΏΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, είναι αιτήματα που συγκινούν και μη αριστερούς.

Πιστέψτε με!

anemosantistasis.blogspot.com