Το αιμοβόρο σκυλί του Βαρουφάκη

Το αιμοβόρο σκυλί του Βαρουφάκη

  • |

Την κωμικοτραγική ιστορία με το σκυλί του Γιάνη Βαρουφάκη που τρόμαξε τον Παντελή Καψή σήμερα το πρωί στον Λυκαβηττό τη γνωρίζετε. Διαβάστε την ΕΔΩ. Οσο περνάει η ώρα γίνεται όλο και καλύτερη. Το σκυλάκι λέγεται Μόγλης, είναι Λαμπραντόρ και πρόκειται για ένα μικρό κουτάβι λίγων μηνών.

Το θέμα όπως το έθεσε ο δημοσιογράφος ήταν αν ζήτησε συγγνώμη ο Βαρουφάκης ή αν ήταν αναιδής, αλαζόνας  κ.ο.κ. Ο κ.Καψής λέει πως δεν του ζήτησε, ο κ.Βαρουφάκης λέει πως ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Εννοείται πως δεν πίστευα από πριν τον Παντελή Καψή, δεν χρειαζόταν να έρθει οποιαδήποτε απάντηση. Αλλωστε είναι τόσο φαιδρό αυτό που έκανε ανεβάζοντας ένα τέτοιο post στο facebook (γελάνε και οι πέτρες) που μόνο πλάκα μπορείς να κάνεις, τίποτε περισσότερο…

Ιδού η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη:

Αγαπητέ κ. Καψή,
Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής «λεπτομέρειας» που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το “περιστατικό” που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας – κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξεί: “Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη”. Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτοντας ότι “τον λόφο τον μοιραζόμαστε”.
Καλή σας μέρα.

Το σωστό τώρα είναι να ανεβάσει νέο post στο facebook ο κ.Καψής, είναι κρίμα να αφήσει τέτοια ιστορία στη μέση, πρέπει να απαντήσει...

Αύριο, πάντως, είναι η παγκόσμια ημέρα ζώων…

efsyn.gr