Εμετικό τουιτ από τρολ της ΝΔ που ασελγεί σε παιδιά με σύνδρομο Down

Εμετικό τουιτ από τρολ της ΝΔ που ασελγεί σε παιδιά με σύνδρομο Down

  • |

Στην φωτογραφία τουιτ τρολ των social media, που παίρνει μία φωτογραφία του Τσίπρα με παιδιά με σύνδρομο Down, και τα παρουσιάζει ως “νεολαία ΣΥΡΙΖΑ”, σε μία εμετική προσπάθεια να υποβιβάσει την εν λόγω νεολαία.

Το φασιστικό αυτό προφίλ της ΝΔ χλευάζει τα παιδιά με σύνδρομο Down, και αυτό έχει προκαλέσει την γενική κατακραυγή στο διαδίκτυο ανεξάρτητα αν είναι κάποιος ΣΥΡΙΖΑ ή όχι.

Αυτό δείχνει και την ποιότητα των “κομματικό” τρολ στο τουίτερ, δεξιών και συριζαίων. Άλλωστε και ο “Κανέκος” του ΣΥΡΙΖΑ έχει διακριθεί για αηδιαστικά τουιτ.

Η κριτική των επισκέψεων πολιτικών στις λεγόμενες ‘ευπαθεις κοινωνικά ομάδες’ επιδέχεται αυστηρά και μονο πολιτική κριτική,ως προς τα κίνητρα,την πολιτική εκμετάλλευση ή το οποιο ενδιαφέρον προς αυτές..δείχνουν οι πολιτικοι..ανάλογα με την προσωπικη γνώμη του καθενός….Ως εδώ όλα καλά…

Εκείνος ο οποιος σχολιαζει την επίσκεψη Τσίπρα σε παιδια με σύνδρομο Down με αθλιότητες του τυπου ‘Ιδου η Νεολαια ΣΥΡΙΖΑ’ ειναι αλητάκος και φασιστας..

Εκείνος ο οποιος σχολιάζει την επίσκεψη Μητσοτάκη σε εξαρτημένους συνανθρώπους μας με σχόλια του τύπου ‘Θα ξαναπέσουν στα ναρκωτικα’ ‘ή ‘θα τους δωσει αυτός ναρκωτικα’ ειναι το ίδιο αλητάκος και φασίστας…

Εκείνος που σχολιάζει μονο το ένα συμβάν και ‘παραβλέπει’ το άλλο είναι υποκριτής και καραγκιόζης…

/anemosantistasis.blogspot.com