Ο Αμβρόσιος περιμένει να του πει η Παναγία αν θα παραιτηθεί!

Ο Αμβρόσιος περιμένει να του πει η Παναγία αν θα παραιτηθεί!

Δεκάδες οπαδοί του μητροπολίτη Αμβρόσιου, ο οποίος καταδικάστηκε σε εφτά μήνες φυλάκιση και 10.000 ευρώ πρόστιμο για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους και για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος, μετά την προτροπή του να «φτύνουμε» τους ομοφυλόφιλους, μαζεύτηκαν χθες στο Αιγιο για να παρακαλέσουν την Παναγιά να τον «φωτίσει» και να μην παραιτηθεί.

Σε μία λειτουργία αφιερωμένη στους «μισούντες και αδικούντες», προσευχήθηκαν ώστε η Παναγία να μην αφήσει τον Αμβρόσιο να παραιτηθεί, όπως έχει προαναγγέιλει αλλά δεν το κάνει.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, έχει αναβάλει την παράιτησή του, γιατί περιμένει την απάντηση της Παναγίας, με την οποία έχει ανοίξει διάλογο!

Όπως είπε απευθυνόμενος στο ποίμνιό του από άμβωνος:

«Έχω συνηθίσει στην ταπεινή μου ζωή, όταν έχω σοβαρά προβλήματα, να τα κάνω ένα… πακετάκι και να τα εναποθέτω στα πόδια τής Παναγίας μας, παρακαλώντας Την να μου δώσει λύσεις. Όταν λοιπόν την περασμένη Παρασκευή οι ιερείς τής Αιγιάλειας με επισκέφθηκαν στο Επισκοπείο και μου ζήτησαν να αναβάλλω την παραίτησή μου, πρότεινα να έρθουμε στην πολιούχο μας, Παναγία Τρυπητή, και να προσευχηθούμε για να μας δώσει την λύση.

Απόψε έβαλα αυτό το… πακετάκι στα πόδια Της και Της ζήτησα να μου πει τι να κάνω. Η πορεία των πραγμάτων θα δείξει… Όμως, σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ που ήρθατε εδώ προκειμένου να με βοηθήσετε στην προσευχή μου, ούτως ώστε να θέσω την ζωή μου και πάλι εαυτούς και αλλήλους και πάσαν την ζωήν ημών Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα. Περιμένω πλέον από την Μητέρα του Κυρίου μας να μου δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσω».

Κάτι μας λέει ότι θα του πει να παραμείνει στην καρέκλα του…

/anemosantistasis.blogspot.com