Λαίκή Συνέλευση της ΛΑΕ στο Μεσολόγγι

Λαίκή Συνέλευση της ΛΑΕ στο Μεσολόγγι

Από ανάρτηση του υποψηφίου βουλευτή της Λαικής Ενότητας Κωνσταντίνοιυ Κούστα ενημερωθήκαμε ότι χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση της ΛΑ.Ε στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» στο Μεσολόγγι με την συμμετοχή αρκετών κατοίκων της Αιτωλικής πρωτεύουσας ,  φίλων και μελών της ΛΑ.Ε, καθώς και την παρουσία υποψήφιων βουλευτών της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Κούστας, «ακούστηκαν απόψεις για το εγχείρημα του Μετώπου,όπως, ότι η ΛΑΕ δεν είναι σημαία ευκαιρίας αλλά ένα πραγματικό λαΪκό κίνημα με πρωτοβουλίες αυτοοργάνωσης, είναι η δύναμη των αδύναμων, είναι η φωνή εκείνων που δεν έχουν φωνή, είναι η συμμαχία των ανέργων,της αγροτιάς,των αυτοαπασχολούμενων,των μικρομεσαίων των ανθρώπων του πολιτισμού ,της διανόησης που συγκροτείται σε κοινή προσπάθεια για να αλλάξει δρόμο η κοινωνία .
«Είναι η ελπίδα της νεολαίας ,είναι το μεγάλο ΟΧΙ ενάντια στην εξαθλίωση και τα μνημόνια,είναι η συστράτευση με ανιδιοτέλεια,συνέπεια και αξιοπιστία στον αγώνα που θα νικήσει το φόβο και την υποταγή στους Ευρωγερμανούς και ντόπιους ολιγάρχες που εκποιούν τον πλούτο της χώρας μας που θα αντισταθεί στην μνημονιακή κυβέρνηση με κινηματικούς αγώνες το επόμενο διάστημα .
Συζητήθηκαν και οργανώθηκε η εκλογική μας δράση και παρουσία μέχρι τις εκλογές».