Ο Παναιτωλικός είναι ιδέα και πρότυπο ηθικής ακεραιότητας

Ο Παναιτωλικός είναι ιδέα και πρότυπο ηθικής ακεραιότητας

  • |

 

Ο Παναιτωλικός στη μακρόχρονη πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου και, γενικότερα, του ελληνικού αθλητισμού, έχει να επιδείξει πολυδιάστατη δράση με κοινωνικό πρόσημο που απλώνεται έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, καθιερώνοντάς τον ως ιδέα στις καρδιές των φιλάθλων της Αιτωλοακαρνανίας και ως πρότυπο Αθλητικό Σωματείο στο πανελλήνιο φίλαθλο κοινό.

Η ομάδα του Αγρινίου διακρίνεται από αδιαμφισβήτητο ήθος, τηρώντας στο ακέραιο τους κανόνες και προδιαγραφές του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Ποτέ δεν εξυπηρέτησε κέντρα και παράκεντρα που λυμαίνονταν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και σε εποχές δύσκολες που οι συγκεκριμένες κλίκες στερούσαν την άνοδο του Παναιτωλικού στην Α΄ Εθνική Κατηγορία.

Στις 25/5/2022 εκδικάζεται από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η υπόθεση του Παναιτωλικού, που αφορά σε τυχόν χειραγώγηση του αγώνα με τον ΟΦΗ. Οι κατηγορίες είναι απολύτως έωλες και δεν προκύπτει από πουθενά απόπειρα χειραγώγησης του αγώνα ή αποδεικτικό στοιχείο που να εμπλέκει την ομάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό της διοίκησης του Παναιτωλικού, μέχρι τη δικαίωση και ολική απαλλαγή της ΠΑΕ από όλες τις κατηγορίες που αποτελούν προϊόντα λάσπης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Η Ιστορία του Παναιτωλικού δε γίνεται να σπιλωθεί από ανεπίσημα δημοσιεύματα και φανταστικά κακόβουλα σενάρια. Η υπερηφάνεια του φίλαθλου και οπαδικού κόσμου για την κυανοκίτρινη φανέλα, η δύναμη του Τίτορμου και οι αρχές και αξίες που υπηρετεί διαχρονικά ο Παναιτωλικός, θα νικήσουν κάθε κατασκευασμένη δίωξη που στοχεύει να αμαυρώσει την ηθική ακεραιότητα της ομάδας μας.

Ο Παναιτωλικός είναι ιδέα και ιδανικό που σφυρηλατήθηκε μέσα στα χρόνια από τη συλλογική σκέψη και την αγάπη των Αγρινιωτών.

Ας νιώσουν άπαντες οι διώκτες του πόσο πολύτιμος είναι για εμάς…

 

Τομέας Αθλητισμού Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ