Πρόγραμμα υποψηφίων 13-3 έως 19-3 του ΚΚΕ

Πρόγραμμα υποψηφίων 13-3 έως 19-3 του ΚΚΕ

  • |

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του Κόμματος, για να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά του νομού, για «Δυνατό ΚΚΕ παντού» και στις επερχόμενες εκλογές. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΗ

12 μ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου. Μαζί της θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ

7:15 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες πρασίνου του Δήμου Αγρινίου. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου.

10:30 πμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου και στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ.  Μαζί της θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

10:30 πμ,  η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, δημοτική σύμβουλος Αμφιλοχίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα καφενεία και σε καταστήματα εστίασης της Αμφιλοχίας.

3:00 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Δημόσιο ΙΕΚ στο Αγρίνιο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΗ

7:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών του νομού, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Αγρινίου, στη Νεάπολη. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου.

8:00 πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο 6ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.

9:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο ΚΕΦΙΑΠ, στο Αγρίνιο.

10:30 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου.

5:00 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».

7:30 μμ, η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Λουτρό Αμφιλοχίας.

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ

6:30 μμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στα καφενεία της Ερυθραίας στο Αγρίνιο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΗ

8:00 πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.

11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας και τις υπηρεσίες του δήμου στη Βόνιτσα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΗ

12 μ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα καφενεία της περιοχής του Πάρκου.

7:30 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, θα περιοδεύσει στο Παναιτώλιο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΗ

11:00 πμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Στράτος και Λεπενού. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην Κατούνα.