συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Σπύρο Σκιαδαρέση

συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Σπύρο Σκιαδαρέση

  • |

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023 στο Αγρίνιο ευρεία σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας, μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και στελεχών της Αυτοδιοίκησης, με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Σπύρο Σκιαδαρέση .

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η δρομολόγηση των απαραίτητων πολιτικών και επιχειρησιακών διαδικασιών εν όψει των εκλογών για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Ιδιαίτερη βαρύτητα ωστόσο δόθηκε, τόσο από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη όσο και από τα παριστάμενα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στην ανάλυση των προγραμματικών δεσμεύσεων της παράταξης και στην σύνταξη των απαραίτητων παρεμβάσεων που θα επιφέρουν ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στο αναπτυξιακό τοπίο της Περιφέρειας.

Προς αυτή την κατεύθυνση συγκροτήθηκε και Συντονιστική Επιτροπή η οποία θα υποστηρίζει όλες τις επιμέρους δράσεις του Υποψηφίου Περιφερειάρχη και της παράταξης του για την Αιτωλοακαρνανία.

Να σημειωθεί επίσης, ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης έχει αρχίσει να στελεχώνεται ήδη από πρόσωπα με ευρεία απήχηση στην κοινωνία και τις συλλογικότητες της.