ΔΗΛΩΣΗ | Γιάννη Κανή

ΔΗΛΩΣΗ | Γιάννη Κανή

  • |

ΔΗΛΩΣΗ

Γιάννη Κανή, πρώην Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

ΠΡΟΣ

Τη σημερινή κατά παραγγελία διοίκηση του Ομίλου

Δυστυχώς για τον Όμιλο και τον τόπο μας, η δημαρχάρα μας, ο Καραπάνος, με πολλή μεγάλη ευκολία, πραγματικά με εξέπληξε, βρήκε πρόθυμους, ώστε να ποδηγετήσει τον Όμιλο υπέρ των πολιτικών του, που κατά γενική ομολογία αποτελούνόνειδος για το Δήμο μας. Ως γνωστόν παραπέμπεται από τις τρεις κυριότερες Δημοτικές παρατάξεις με το αίτημα της παύσης, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για αντιδημοτικές ενέργειες. Επίσης για πλαστογραφία πρακτικών Α.Ε. (Μαρίνα). Βεβαίως υπάρχουν και θετικά. Εδώ θα διαχωρίσω και εγώ τη θέση μου συμπαρατασσόμενος με το φίλο μου το Γιάννη τον Τέγα. Δεν υπήρξε καν πλημμύρα. Πρόκειται περί ιδιοφυούς σχεδίου για αυτοκαθαρισμό του Μεσολογγίου με την πρώτη συνηθισμένη νεροποντή. Ο μπανιέρας προηγείται της εποχής του καιθα γίνει αντιληπτός μετά από χρόνια. Πραγματικά λοιπόν αυτός ο ατσίδας, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να συγκροτήσει διοίκηση από άτομα που δεν έχουν κανένα σχέδιο και ευαισθησία για τον τόπο και που έχουν αποθεώσει το μικρο-μικροσυμφέρον τους (πώληση κωλόχαρτων σ’ αυτούς που καταγγέλλαμε με εργαλείο τον Όμιλο όταν είμασταν ανταγωνιστές καφετζήδες…).  Από αξιοθρήνητους απατεωνίσκους – κανονιέρηδες που κοιμούνται και πλένονται στο tollτου Ομίλου! Από άχρηστους που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους για μια παλιόγρια 77,5 Μαΐων και κατέληξαν να σκοτώνονται με τον αδελφό τους για τη σύνταξη της μαμάς προκειμένου να επιβιώσουν. Από αμφιβόλου ηθικής με σεξοτουρισμό στην Ταϊλάνδη (ευτυχώς δεν μου προέκυψε περίπτωση Φραγκόπουλου στα αποδυτήρια του Ομίλου αυτά τα χρόνια). Ο της ελευθέρας πτώσεως γνωρίζει κάτι παραπάνω; Από υπόδικους του κοινού ποινικού δικαίου και από εξαρτημένους απ’ το δημοτικό κορβανά… Επομένως εύκολος και απόλυτος εκμαυλισμός συνειδήσεων με ελάχιστο δημοτικό χρήμα. Υπό τοιαύταςσυνθήκας μου είναι εντελώς αδιανόητο για τις αρχές μου να συμπράττω έστω και ως μέλος. Επιβάλλεται η διαγραφή μου πάραυτα.

ΥΓ1: Αλγεινή εντύπωση μας προκαλεί η στάση εκείνου του γόνου της πεφωτισμένης δεξιάς που η φάτσα του παραπέμπει στον Πουαρό. Το παραμύθιασε και πώς ο μπανιέρας;

ΥΓ2: Μόλις ο μπανιέρας με έβγαλε απ’ το “κάδρο” συλλάβαμε τον Ολλανδό. Από δω και πέρα θα τους σκίσουμε τα φάρδουλα στη νομιμότητα.

ΥΓ3: Με 10.000 ευρώ από χορηγία γνωστής κατασκευαστής εταιρείας που πέτυχα προσωπικά, αντιμετωπίστηκε ο εκβιασμός του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για τα ενοίκια, δηλαδή ο μπανιέρας, του πολεοδομικού εκβιασμού (πληρωμένος και ο Κοταντάκης) δια της Σταματοπούλου, επίσης ο μπανιέρας. Έκανα και ένσταση στο ΙΚΑ, επίσης μετά από καταγγελία.Καθώς και άμυνα απέναντι στις αγωγές του Σακιριανού και του Πανούλη Παπαδόπουλου εναντίον του Ομίλου.

ΥΓ4: Μαρίνα θα υπάρξει σύντομα όπως πρέπει και με όλους τους κανόνες!!

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος