Ο σύλλογος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολλογίου στηρίζουν Γούλα και Μερμίγκη

Ο σύλλογος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολλογίου στηρίζουν Γούλα και Μερμίγκη

  • |

Το τελευταίο διάστημα σε όσα ταλανίζουν το χώρο της υγείας στη περιοχή μας, ήρθε να προστεθεί  και η επιλεκτική και στοχευμένη διαρροή κομματιών απορρήτων έγγραφων του ΣΕΥΥΠ αναφορικά με το νοσοκομείο Αγρινίου στον τύπο.

Διαρροή που σκοπός της ήταν να θίξει τους εμπλεκομένους συναδέλφους φαρμακοποιούς Βασίλη Γούλα( Διευθυντής  Φαρμακοποιός ,Γενικός Γραμματέας της Π.ΕΦ.Ν.Ι. )  και Στέλιο Μερμίγκη ( Επιμελητής Α΄ ,μέλος του Σ.Ε.Ν.Α., Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. του νομού Αιτ/νίας) στα μάτια της κοινής γνώμης, προσπαθώντας έτσι να μετριάσει το βάρος των δικών τους καταγγελιών που προηγηθήκαν.

Σε αυτό ήρθαν να προστεθούν και μια σειρά αλλά  γεγονότα όπως η άρνηση να δοθεί το πόρισμα στους εμπλεκομένους συναδέλφους , καθώς και η καθυστέρηση στο να γίνουν οι προβλεπόμενες ενέργειες και να χυθεί άπλετο φως , κάτι που ζητούν από την πρώτη στιγμή οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοι.

Ως Σύλλογος, λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα κομμάτια του πάζλ, προσυπογραφούμε την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγρίνιου  και δηλώνουμε ότι μέθοδοι εκφοβισμού που παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες.

Το  Δ.Σ.