«Γράμματα στον Λόρδο Βύρωνα»

«Γράμματα στον Λόρδο Βύρωνα»

  • |

Η Βυρωνική Εταιρεία Ι. Π. Μεσολογγίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου «Γράμματα στον Λόρδο Βύρωνα» του γνωστού Φιλέλληνα Jimmy Jamar που διοργανώνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί, στη βιβλιοθήκη της, στο «Βυρώνειο» κτίριο.

Ο Jimmy Jamar, γνωστός φιλέλληνας, είναι επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, και εμπνευστής της πρωτοβουλίας «12 ώρες για την Ελλάδα», για την οποία τιμήθηκε με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Τιμής από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Διοργανώνει στις Βρυξέλλες μαραθώνιους ανάγνωσης του Ομήρου και συναυλίες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες μαζεύοντας χρήματα για τα Ελληνόπουλα.

Στο βιβλίο του «Γράμματα στον Λόρδο Βύρωνα» απευθύνεται στον ποιητή, σκιαγραφώντας με ειλικρίνεια και συγκίνηση την κατάσταση της χώρας μας. Στις σελίδες του βιβλίου ταξιδεύουμε από τους διαδρόμους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στους δρόμους της Αθήνας και στο ασπρογάλαζο των νησιών του Αιγαίου. Το βιβλίο το προλογίζει ο συμπατριώτης μας Νίκος Αλιάγας.