«Ενωμένη Αυτοδιοίκηση»

«Ενωμένη Αυτοδιοίκηση»

  • |

Θέλω εγκάρδια να ευχαριστήσω  όλους τους εκλέκτορες που τίμησαν με την  ψήφο τους το συνδυασμό  «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση» στις εκλογές της 13ης Φεβρουαρίου 2024 για την ανάδειξη διοίκησης της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας .

Επίσης, θέλω να εκφράσω  την ευγνωμοσύνη μου για  την υποδοχή που μου επιφύλαξαν όλοι οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια της Δυτικής Ελλάδας  κατά τις επισκέψεις μου  στις έδρες των Δήμων τους.  Από αυτή την εκλογική διαδικασία απέκτησα μόνο φίλους, διότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το πεδίο  γόνιμης σύνθεσης  και αντιπαράθεσης ιδεών και όχι ταμείο κομματικών επιλογών.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω  όλους εκείνους που με επέλεξαν για την αυτοδιοικητική μου πρόταση και έκαναν υπέρβαση  των δικών τους ιδεολογικών αφετηριών. Να επισημάνω  ότι  οι εκλογές  για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων  δεν είναι χώρος τοπικών ή προσωπικών ανταγωνισμών και γι’αυτό κράτησα  ένα υψηλό  επίπεδο  στον αυτοδιοικητικό μου λόγο, προκειμένου να  ενώνω και την επόμενη μέρα των εκλογών, παρά να διχάζω από την προηγούμενη με τακτικισμούς και διανομή θέσεων.

Συγχαίρω τον επανεκλεγέντα πρόεδρο  κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο και του εύχομαι να διανύσει ολόκληρη την πενταετία με υγεία, έμπνευση και δημιουργικότητα.

Τέλος, να δηλώσω  ότι θα σταθώ  δίπλα  σε  κάθε δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο  της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας  για κάθε διεκδικητική  παρέμβασή τους  η οποία θα έχει ανάγκη ευρύτερης κινητοποίησης.

Θέρμο 14 Φεβρουαρίου 2024

Με εκτίμηση

Σπυρίδων Κωνσταντάρας

Δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος