Η ΜΟΜΚΑ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΘΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ – ΠΕΡΙΣΤΑΣ .

Η ΜΟΜΚΑ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΘΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ – ΠΕΡΙΣΤΑΣ .

  • |

Με  εισήγηση της δημοτικής αρχής Θέρμου προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , αποφασίστηκε η αποστολή  μηχανημάτων  έργου με κλιμάκιο αξιωματικών και χειριστών για την αποκατάσταση  του δρόμου  Πέρκου – Περίστας , που θα συμβάλει  στην  καλύτερη συγκοινωνιακή σύνδεση της ορεινής κοινότητας Πέρκου του δήμου Θέρμου . Για την εκτέλεση του έργου  υπογράφτηκε  Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καμμένου και του Δημάρχου Θέρμου Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα .

Από τις 14-11-2018  ήδη  εκτελείται  το συγκεκριμένο έργο , αφού  μεταφέρθηκαν 11 μηχανήματα  έργου και ρυμουλκά  της ΜΟΜΚΑ , τα οποία θα συνδράμουν μηχανήματα του δήμου Θέρμου και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νιας.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας  προς τον  Υπουργό Εθνικής Άμυνας  κ. Πάνο Καμμένο , καθώς επίσης  και τον Υπουργό  Μεταναστευτικής Πολιτικής  και τέως  ΑΝΥΠΕΘΑ  συμπατριώτη μας  κ. Δημήτρη Βίτσα , τους Αρχηγούς Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που συνυπέγραψαν την εντολή μετακίνησης  του Μηχανολογικού Εξοπλισμού ,  τον Ταξίαρχο  και Διευθυντή της ΜΟΜΚΑ  κ. Μιχαήλ Κλούβα ,   την Π.Ε Αιτωλ/νιας για την διάθεση των καυσίμων  και όλους όσους  συνέβαλαν στην ευόδωση μιας ακόμη σημαντικής προσπάθειας  για την καλυτέρευση του οδικού δικτύου του δήμου Θέρμου .