Ο Πόλεμος των Άστρων δεν σταμάτησε ποτέ

Ο Πόλεμος των Άστρων δεν σταμάτησε ποτέ

  • |

Ο Κόλιν Τρέβοροου ο σκηνοθέτης που ανέλαβε να ξυπνήσει τον χαμένο κόσμο των δεινοσαύρων δημιουργώντας 12 χρόνια μετά την τελευταία ταινία της σειράς, το Jurassic World, μπαίνει στον Πόλεμο των Άστρων. Θα σκηνοθετήσει το τελευταίο επεισόδιο της νέας, τρίτης, τριλογίας Star Wars.

Επιμέλεια Ελένη Κορόβηλα | Πηγή APTN

Μετά την πρώτη τριλογία και την τριλογία των prequel, έρχεται η τριλογία της Disney. Ενδιαμέσως, όμως οι φαν του κόσμου που πρωτοδημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας το μακρινό 1977 θα έχουν λαμβάνειν ταινίες δωράκια, όπως το Rogue One. Στην ταινία οι μαχητές της Επανάστασης ξεκινούν μια αποστολή να κλέψουν τα σχέδια του Death Star, του διαστημικού σκάφους υπερόπλου που μπορεί να καταστρέψει έναν πλανήτη.

Από την σαγκά των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, που έγινε φαινόμενο της ποπ κουλτούρας, προέκυψε μια σειρά προϊόντων.

“Η νέα τριλογία των Star Wars θα ξεκινήσει με το Episode VII: Η δύναμη ξυπνάει, που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο 2015.”

Πολύ παλιά, σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακρυά άρχισαν όλα. Σχεδόν 40 γήινα χρόνια μετά η Disney που πλέον έχει αποκτήσει την Lucas films, έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό για την τρίτη τριλογία.

Η νέα τριλογία των Star Wars θα ξεκινήσει με το Episode VII: Η δύναμη ξυπνάει, που θα προβληθεί στις 18 Δεκμεβρίου 2015, σε σκηνοθεσία Τζέι Τζέι Έιμπραμς. Το δεύτερο μέρος θα προβληθεί το μεθεπόμενο καλοκαίρι του 2017 και το Episode IX το 2019.

Το ερώτημα παραμένει το ίδιο:  Θα υπερισχύσει η έλξη που ασκεί η σκοτεινή πλευρά της δύναμης;