Οι “Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι” στο ΑΝΕΣΙΣ

Οι “Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι” στο ΑΝΕΣΙΣ

  • |

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΑΝΕΣΙΣ από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017  θα προβάλει τις ταινίες

Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι

και Lego: The Movie

  1. Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι Ενώ ο Κρίστιαν παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, η Αναστάζια πρέπει να αντιμετωπίσει το θυμό και φθόνο των γυναικών που ήταν πριν από αυτήν.Ναι ήταν μία από τις μεγαλύτερες (αναμενόμενα) εμπορικές επιτυχίες του 2015. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως ήταν όλα ρόδινα για τους συμμετέχοντες. Μάλλον πιο πολύ γκρι!Η σκηνοθέτης των «Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι» Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον δήλωσε λίγο καιρό μετά την έξοδο  της ταινίας πως δεν θα αναλάβει το σίκουελ μετά τους ομηρικούς καυγάδες με την επεμβατική κι επίμονη συγγραφέα του best-seller Ι.Λ.Τζέιμς, και οι παραγωγοί ανακοίνωσαν πως το σενάριο του «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» θα γράψει ο σύζυγος της Κας Τζέιμς, Νίαλ Λέοναρντ. Από την πλευρά της Universal, η πρόεδρος Ντόνα Λάνγκλεϊ προσπάθησε να πείσει πως η νέα ταινία θα είναι πιο σκοτεινή, «θα μοιάζει περισσότερο με θρίλερ» για την ακρίβεια.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη, ο πληγωμένος συναισθηματικά Κρίστιαν Γκρέι προσπαθεί να δελεάσει την Άνα Στιλ για να επιστρέψει στη ζωή του, η οποία απαιτεί μία αλλαγή για να του δώσει νέα ευκαιρία. Καθώς οι δύο τους οικοδομούν μία σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό τη σταθερότητα, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του Κρίστιαν περιβάλουν το ζευγάρι και απειλούν να καταστρέψουν το κοινό τους μέλλον.

    Στο σίκουελ που σκηνοθετεί ο Τζέιμς Φόλεϊ («Hoyse of Cards») επιστρέφουν οι Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Ρίτα Όρα, Μαξ Μαρτίνι κ.α. ενώ οι φαν ανυπομονούν να δουν την Κιμ Μπέισινγκερ σε ρόλο έκπληξη.

    Το σίγουρο είναι πως το ερωτικά φορτισμένο ειδύλλιο των «Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι» θα κεφαλαιοποιηθεί ξανά σε εκατομμύρια δολάρια, ανεξάρτητα από την ποιότητα και την αισθητική του σίκουελ. Ο Τζέιμι Ντόρναν και η Ντακότα Τζόνσον επιστρέφουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2017 (με την τρίτη ταινία να έχει ημερομηνία εξόδου το 2018) κι εσείς μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα βλέποντας το παρακάτω τρέιλερ.

     

    Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ. Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Κιμ Μπέισινγκερ, Χιου Ντάνσι, Μαξ Μαρτίνι, Τάιλερ Χέχλιν,  Ρίτα Όρα, Μάρσα Γκέι ΧάρντενΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ7.30 &  9.30 μ.μ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

  2. Lego: The Movie. Ο εργάτης κατασκευών Έμετ, μια τυπική μινιατούρα Lego, θεωρείται ύστερα από μια σειρά συμπτώσεων ηγέτης της αντίστασης ενάντια στα σχέδια ενός προέδρου-δικτάτορα, ο οποίος σκοπεύει να συγκολλήσει μόνιμα το Lego-σύμπαν. Animation 2014 | Έγχρ. | Διάρκεια: 100′ Σκηνοθεσία Φιλ Λορντ, Κρίστοφερ Μίλερ. Ευρηματική σε σεναριακές ιδέες, σινεφίλ αναφορές και σαρκαστικό χιούμορ «αντιεξουσιαστική» περιπέτεια που δεν απευθύνεται αποκλειστικά στο ανήλικο κοινό.
    Οι δημιουργοί του «Βρέχει Κεφτέδες» και σκηνοθέτες του «21 Jump Street» εκμεταλλεύονται δραματικά την «αρχιτεκτονική» λογική των Lego, σχολιάζουν εύστοχα την κοινωνία της κατανάλωσης, των μονοπωλίων και της μονόδρομης πληροφόρησης, ενώ δεν προδίδουν στο ελάχιστο τη δοκιμασμένη animation συνταγή του διασκεδαστικού θεάματος. ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 5.00 μ.μ. Μεταγλωττισμένο Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

ΑΝΕΣΙΣ | ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

6 euro ΚΑΝΟΝΙΚΟ

4 euro ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας )

Κάθε Παρασκευή με ένα εισιτήριο είσοδος ελεύθερη για δύο άτομα

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος