Συνεχίζεται το “Κοίτα” στο “Μικρό Θέατρο”

Συνεχίζεται το “Κοίτα” στο “Μικρό Θέατρο”

  • |

Tο Μικρό Θέατρο ετοίμασε μία παράσταση για βρέφη αλλά και για όλους όσους αισθάνονται βρέφη! H ιστορία μιας ολόκληρης ημέρας ενός μωρού μέσα στο σπίτι. Ξυπνάει, ανακαλύπτει ήχους και σκιές, κρύβεται, εμφανίζεται, παίζει με ό.τι ονομάζει παιχνίδι και όλα αυτά κάτω από τη ματιά της μαμάς. Η ανάγκη να μοιραστεί τη χαρά της ανακάλυψης και της έκπληξης με ένα «κοίτα».

Το θέατρο για βρέφη είναι ένα είδος θεάτρου πολύ ιδιαίτερο και όχι διαδεδομένο στην Ελλάδα.Μετά από μια έρευνα 4 χρόνων στις δράσεις και αντιδράσεις ενός μωρού,στο τί είναι το βρεφικό θέατρο και πώς απευθύνεται σε ένα μωρό, η Κατερίνα Καραδήμα έχει ετοιμάσει μία παράσταση έκπληξη για τους πολύ μικρούς φίλους της πόλης. Απευθύνεται σε βρέφη από 8 μηνών έως παιδιά 4 ετών αλλά και σε θεατρόφιλους που θα ήθελαν να ζήσουν αυτή την μοναδική θεατρική εμπειρία.

Η παράσταση  παίζεται από 13 Δεκέμβρη έως 31 Ιανουαρίου, Κυριακές πρωί για το κοινό και έως τέλη Φεβρουαρίου καθημερινές πρωινά για βρεφονηπιακούς σταθμούς κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του θεάτρου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σύλληψη ιδέας – σκηνοθεσία – ερμηνεία: Κατερίνα Καραδήμα
Σκηνικά – κοστούμια – εικαστική σύνθεση: Λίλη Κυριλή
Καλλιτεχνικoί συνεργάτες: Αντώνης Μίκροβας, Γιώργος Κατσιπάνος
Φωτισμοί: Δημήτρης Κολοβός
Τεχνικός ήχου – φωτισμού: Εριφύλη Γράψα
Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 13 Δεκέμβρη 2015
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή
Ώρα: 11:00 πμ
Διάρκεια : 35’
Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Τηλ. κρατήσεων: 2641046619
ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΚΕΝΤΡΟΥ 26 ΑΓΡΙΝΙΟ

DSC_0231

Φωτογραφίες Γιώργος Κατσιπάνος