Τα 8+1 χρώματα του καλοκαιριού

Τα 8+1 χρώματα του καλοκαιριού

  • |

Όλη την Ελλάδα μέσα από χρώματα παρουσίασε, ο γνωστός αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Kraft Paints.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ελληνικά χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν έντονα στη διακόσμηση, την αρχιτεκτονική και τη μόδα σε όλο τον κόσμο, καθώς πολλοί δημιουργοί και σχεδιαστές έχουν επηρεαστεί και φέτος από την αισθητική και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Ξεχώρισε, μάλιστα, τα αγαπημένα του από αυτά, και τα παραλλήλισε με τα τοπία, τα αντικείμενα, τα φαγητά και τις εικόνες που στο μυαλό όλων μας ταυτίζονται με το ελληνικό καλοκαίρι.

Αυτή ελληνικότητα ενσαρκώνεται, σύμφωνα με τον ίδιο, στις δύο νέες βεντάλιες χρωμάτων της Kraft Paints, την Inspired Collection για εσωτερικούς χώρους και τη Reflective Collection για εξωτερικούς χώρους. Οι συλλογές αυτές, εκτός από το να περιλαμβάνουν όλα αυτά τα αγαπημένα χρώματα με τα συγκεκριμένα ονόματά τους,  συμβάλλουν σε μια πιο υγιεινή ατμόσφαιρα εσωτερικών χώρων, εξοικονομούν ενέργεια και προστατεύουν από ρύπους και έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως ανέφερε ο Σπύρος Σούλης, «φέτος η Ελλάδα είναι της μόδας σε όλο τον κόσμο. Τα χρώματά της θα τα δείτε παντού γιατί αποτελούν απίστευτη τάση. Τα χρώματα με τα οποία μεγαλώσαμε, τα χρώματα που βλέπουμε γύρω μας καθημερινά, οι αναμνήσεις μας, τα όνειρά μας, τα γλέντια μας. Αυτή είναι η Ελλάδα που ξέρουμε και αγαπάμε. Γιατί η Ελλάδα μας είναι γεμάτη χρώμα. Είναι τα γνώριμα, οικεία χρώματα της ζωής μας».


mastoremata.gr

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος