Τρεις ακόμα παραστάσεις η «Mairoula» της Μαριάννας Νικολογιάννη

Τρεις ακόμα παραστάσεις η «Mairoula» της Μαριάννας Νικολογιάννη

Με τρεις ακόμα παραστάσεις, συνεχίζεται το έργο «Mairoula» της Μαριάννας Νικολογιάννη στην  Πειραματική  Σκηνή. Την Τετάρτη 11, Πέμπτη 12  και Παρασκευή 13 Απριλίου στις  9.μ.μ. Η παράσταση γίνεται στον 4ο   όροφο του ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ κτιρίου δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ.

Λίγα λόγια  για το έργο:

»Hello my name is Mairoula…and for the last two years I have lived in London… but tonight I m going back to my country!»

Μια κοπέλα η Μαιρούλα, ήδη μετανάστης στην Αγγλία τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα επιστρέψει στην χώρα της την Ελλάδα ήθα συνεχίσει να ζει στο Λονδίνο.

Την παραμονή της επιστροφής της στην Ελλάδα, η Mairoula σε δίλημμα γιατη σωστή απόφαση, παλεύει με τις σκέψεις της και την αναζήτηση της ευτυχίαςτης, να μείνει στο Λονδίνο ή να γυρίσει στην χώρα της, την Ελλάδα;

Έτσι λοιπόν παρουσιάζει στο “Αγγλικό κοινό” τους προβληματισμούς της μεάμεσο και απολαυστικό τρόπο, αντιπροσωπεύοντας ένα μεγάλο μέρος νέων πουφεύγουν για το εξωτερικό, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, καθώς και τη μόνιμη σκέψη τους για την επιστροφή τους στην χώρα τους και στους δικούς τους ανθρώπους.

σκηνοθεσία: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

εικαστικό περιβάλλον: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ

φωτισμοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΠΟΣ

βοηθοί σκηνοθέτη: ΑΣΤΕΡΩ ΠΕΡΓΑΝΤΗ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΤΑΝΑΣ

ερμηνεύει η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ