Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Πανελλήνιες 2018: Την Παρασκευή 29 Ιουνίου Θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες και τα αποτελέσματα των πανελλαδικών στο results.it.minedu.gov.gr

Τα βαθμολογικά κέντρα παρέδωσαν τις βαθμολογίες των υποψηφίων στις πανελλήνιες, στο υπουργείο Παιδείας ενώ την Παρασκευή 29 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθούν σε όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της χώρας οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων για τα ΑΕΙ, που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες 2018.

Αντωνόπουλος Γιώργος

Αντίστοιχα, η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ανώτατα ιδρύματα, αναμένεται στα τέλη του Αυγούστου και ειδικότερα στις 24 με 25 του μήνα.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οχταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Στο myschool οι βαθμολογίες των απολυτηρίων για την Γ Λυκείου
Πανελλήνιες 2018: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των πανελλήνιων στο results minedu
Βάσεις 2018: Ανάλυση ανά πεδίο λίγο πριν ολοκληρωθούν οι πανελλήνιες 2018

Ηδη οι Διευθυντές ενημερώθηκαν ότι τα δέματα με τα ονόματα των υποψηφίων και οι αντίστοιχες βαθμολογίες θα παραδοθούν στα σχολεία τους από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι μπορούν, μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουλίου να υποβάλουν τα Μηχανογραφικά τους Δελτία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο, θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

dikaiologitika.gr