Κίνημα Αλλαγής: Με ποια πρόσωπα συζητούν για τα ψηφοδέλτια – Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και κριτικοί

Κίνημα Αλλαγής: Με ποια πρόσωπα συζητούν για τα ψηφοδέλτια – Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και κριτικοί

Πρόσωπα που θα προσελκύσουν ψηφοφόρους, που δεν διαθέτουν κομματικό πόστο και ρόλο, έχουν ωστόσο ευρύτερο πολιτικό προφίλ και διατηρώντας σχέση με τη Δημοκρατική Παράταξη, έχουν αρχίσει και κάνουν συζητήσεις με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ώστε να εξεταστεί κατά πόσο τους ενδιαφέρει ή όχι να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στις προσεχείς εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν.

Σύμφωνα με το thecaller.gr πρόσφατα η Φώφη Γεννηματά σε μια κοινωνική εκδήλωση συναντήθηκε με την λαμπερή δημοσιογράφο Έλλη Στάη. Μια πρώτη προσέγγιση έγινε, λένε αυτοί που γνωρίζουν, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει κάτι επί πλέον αφού όπως ειπώθηκε θα τα πούνε εκτενέστερα.

Από το χώρο της δημοσιογραφίας έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα που πιθανά να έχουν κάνει και συζητήσεις για την υποψηφιότητά τους. Ο Κώστας Χαρδαβέλας και η Ντέπυ Γκολεμά είναι δύο από αυτούς, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα της δημοσιογράφου που έχει εργαστεί σε πολλά ΜΜΕ και ως πολεμική ανταποκρίτρια, Μαρίας Καρχιλάκη.

Επίσης ένα όνομα ακόμα που έχει ακουστεί είναι αυτό του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ηθοποιού Γιάννη Βούρου.

Οι συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν είναι επίσημες. Με την έννοια ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη.

.topontiki.gr