Έβγαλαν σηκωτό επιβάτη από λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Έβγαλαν σηκωτό επιβάτη από λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

  • |

Έρευνα για περιστατικό άσκησης βίας από δύο σεκιούριτι, οι οποίο έβγαλαν σηκωτό έναν επιβάτη αστικού λεωφορείου, στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε η διοίκηση του ΟΑΣΘ μετά από αντιδράσεις.

Όπως γράφει χρήστης του Facebook, που αναδημοσίευσε το βίντεο, το συμβάν έγινε το Σάββατο στη γραμμή 32Α σε βάρος άστεγου, «που βρήκε σε αυτό καταφύγιο από τη ζέστη, δίχως να ενοχλεί κάποιον επιβάτη».

Όμως, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, από τα πρώτα στοιχεία «προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος», αλλά «φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές».

Πάντως στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός εκφράζει την αντίθεσή του σε τέτοιου είδους συμπεριφορές «παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης».

Αυτή υποστηρίζει τέλος «ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού».

efsyn.gr