Συνάντηση Καμμένου – Παπακώστα: Μπορούμε να συγκλίνουμε ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού

Συνάντηση Καμμένου – Παπακώστα: Μπορούμε να συγκλίνουμε ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού

  • |

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό άφησε η Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΟ, Κατερίνα Παπακώστα, που σήμερα Τρίτη πραγματοποίησε συνάντηση στη Βουλή με τον Πάνο Καμμένο.

Δηλώσεις Καμμένου- Παπακώστα

“Σήμερα συναντήθηκαμε. Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από την ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια…” δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε: “Το ΝΕΟ είναι μια πραγματικότητα. Τα μνημόνια τελείωσαν τώρα αρχίζει η νέα πορεία, ο λαός. Αρχίζει μια διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε για την απαρχή ενός διαλόγου με προγραμματική σύγκλιση, σηματοδοτώντας αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων… Εμείς δεν αλλάξαμε οι άλλοι άλλαξαν”

Η Κατερίνα Παπακώστα από την πλευρά της δήλωσε τα εξής:

“Σήμερα εδώ στη Βουλή των Ελλήνων με θεσμικό τρόπο συζητούμε τα προβλήματα της χώρας και την δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων. Στόχος το εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μετά, να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους και δίχως υποσημειώσεις”.

topontiki.gr