Στην αστυνομοκρατούμενη πόλη του Βόλου ολοκληρώθηκε η Πανελλαδική διαδήλωση υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα,

Στην αστυνομοκρατούμενη πόλη του Βόλου ολοκληρώθηκε η Πανελλαδική διαδήλωση υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα,

  • |

Εκατοντάδες ήταν οι διαδηλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενάντια στις μεθοδεύσεις του κράτους με τις οποίες κουρελιάζοντας και τους δικούς του νόμους στερεί τις άδεις που δικαιούται από τις φυλακές ο πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας.

Στην αστυνοκρατούμενη πόλη του Βόλου, οι συμμετέχοντες στην μαζική και δυναμική πορεία αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα διατράνωσαν την θέληση τους να παλέψουν ενάντια στην κυβερνητική αυτή αυταρχική εκτροπή.

Η Πανελλαδική διαδήλωση υπέρ της άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει κανένα επεισόδιο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες κινητοποιήσεις.

Στο κάλεσμα της διαδήλωσης αναφερόταν μεταξύ άλλων:

.”Είναι προφανές πως η άρνηση χορήγησης άδειας δεν είναι μια προσωπική υπόθεση του Δ. Κουφοντίνα. Γιατί στο πρόσωπό του χτυπιέται ολόκληρο το κίνημα, χτυπιούνται όλοι οι καταπιεσμένοι και κολασμένοι, χτυπιέται ο ίδιος ο λαός. Χτυπιέται οποιοσδήπο­τε επιχειρεί να σπάσει το κρατικό μονοπώλιο της βίας και να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχία της αστικής εξουσίας. Χτυπιέται οποιαδήποτε απειθαρχία απέναντι σε ένα σύστημα που βασισμένο πάνω στην ταξική εκμετάλλευση γεννά τη βία, την αδικία, τον πόλεμο και το θάνατο”.

http://tsak-giorgis.blogspot.com