Στηρίζει Βουλγαράκη-Ορφανό η Παπακώστα

Στηρίζει Βουλγαράκη-Ορφανό η Παπακώστα

  • |

Τη στήριξη του πολιτικού της φορέα (Νέα Ελληνική Ορμή) στους υποψηφίους δημάρχους Αθηνών Γιώργο Βουλγαράκη και Θεσσαλονίκης Γιώργο Ορφανό ανακοίνωσε η υφυπουργός Προστασίας Κατερίνα Παπακώστα.

Η απόφαση ελήφθη απο την πρόεδρο του κόμματος, κ. Παπακώστα, και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, που συνεδρίασαν με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με τη γραπτή ανακοίνωση της Νέας Ελληνικής Ορμής «αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι για την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου, τον οποίο μπορεί και πρέπει να επιτελεί η Αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο Διοίκησης, με Όραμα, Προοπτική και με γνώμονα τον Διάλογο και την Διαφάνεια στο Δημόσιο βίο.

Κατόπιν αυτών, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει για τις Δημοτικές εκλογές τις κάτωθι υποψηφιότητες:
Για την Δημαρχία Αθηναίων τον συνδυασμό «Αθήνα και Πάλι Αθήνα», με επικεφαλής τον πρώην υπουργό και επί σειρά ετών βουλευτή της Α΄ Περιφέρειας Αθηνών, Γιώργο Βουλγαράκη.
Για την Δημαρχία Θεσσαλονίκης, τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον -Το είπαμε, θα το κάνουμε», με επικεφαλής τoν πρώην υπουργό και έξι φορές βουλευτή της Α΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ορφανό».