Νέα «δράση» του «Ρουβίκωνα» σε δικηγορικό γραφείο-εισπρακτική εταιρεία

Νέα «δράση» του «Ρουβίκωνα» σε δικηγορικό γραφείο-εισπρακτική εταιρεία

  • |
Νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, το οποίο, όπως υποστηρίζει η συλλογικότητα αντιεξουσιαστών, «λειτουργεί ως εισπρακτική εταιρεία». Είχαν προηγηθεί κατά τις δύο προηγούμενες εβδομάδες ανάλογες «έφοδοί του» σε εισπρακτικές εταιρείες και σε άλλο δικηγορικό γραφείο.
«Απαιτούμε να γίνει κατανοητό πως τέτοιες “εταιρείες” δεν είναι τίποτα παρά νόμιμοι μπράβοι τραπεζών, πολυεθνικών, ιδιωτών και του κράτους. Αναλαμβάνουν τον επι πληρωμή εκβιασμό του κόσμου με σκοπό να “σπάσει” από την πίεση και να εξοφλήσει τα χρέη για τα οποία τον παρενοχλούν. Χρέη τα οποία πολλές φορές είναι ασήμαντα, μπορεί να έχουν λήξει ή ακόμα και να ανήκουν σε κάποιον νεκρό συγγενή» αναφέρει ο Ρουβίκωνας.
Προσθέτει, δε, ότι «την ίδια στιγμή που η κοινωνική βάση δέχεται απίστευτες πιέσεις για να από πληρώσει χρήματα τα οποία δεν έχει στην σύγχρονη καπιταλιστική πραγματικότητα της εξαθλίωσης, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι CEO, οι τραπεζικοί, οι καναλάρχες και οι πολιτικοί λαμβάνουν δάνεια εκατομμυρίων, χρωστάνε υπέρογκα ποσά στο δημόσιο και όλα αυτά χωρίς να τους έχει ενοχλήσει ποτέ κανείς. Το έγκλημα αυτό εναντίον της κοινωνίας που μέχρι τώρα συνέβαινε απροκάλυπτα και μέσα σε νομικά πλαίσια θα σταματήσει. Ο εκβιασμός δεν θα μείνει αναπάντητος, παρεμβαίνουμε στα γραφεία τους,ζητάμε τα στοιχεία τους και δεν ενδίδουμε σε ό,τι και να πουν».
topontiki.gr