Δεν κατεβαίνουν στις εκλογές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δεν κατεβαίνουν στις εκλογές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Την απόφαση να μη συμμετάσχουν στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου έλαβαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου μετά τα αρνητικά αποτελέσματα για το κόμμα στις ευρωεκλογές.

«Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του Κοινοβουλίου και της κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός Κοινοβουλίου παρά εντός», σημειώνει μεταξύ άλλων στο διάγγελμά του ο Πάνος Καμμένος.

Αναγνωρίζει, δε, την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολιτικό σκηνικό και προαναγγέλλει ότι «εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής».

Να σημειωθεί ότι σε διάφορα σημεία της δήλωσής του ο Π. Καμμένος χρησιμοποιεί φρασεολογία και δανείζεται απόψεις από τον εθνικιστή Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν, όπως «γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι δράστες – άτομα σαν τον Τζορτζ Σόρος και τη συμμορία του, η οποία αποτελείται από ανάλγητους πολιτικούς και εξωνημένους δημοσιογράφους, που πρέπει να αναχαιτιστούν με κάθε κόστος».

Το διάγγελμα του Πάνου Καμμένου