Παρών στην πολιτική, απών στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ…

Παρών στην πολιτική, απών στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ…

  • |

«Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω», ή μήπως «δεν έχω τίποτα καινούριο να πω»; Σε μία από αυτές τις δύο φράσεις θα μπορούσε να συνοψιστεί η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην πρόσκληση που έλαβε για να συμμετάσχει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το Σαββατοκύριακο ως πρώην πρόεδρος του κόμματος.

«Η κ.Γεννηματά μου…
έστειλε μία ευγενική επιστολή με την οποία με καλεί να παραβρεθώ στην έναρξη του Συνεδρίου και της απάντησα ότι την ευχαριστώ για την πρόσκληση και εύχομαι καλή επιτυχία», είπε μιλώντας στο Action24 και επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα δώσει το ‘παρών’ στις διήμερες εργασίες του συνεδρίου. Όσο για τον λόγο, «δεν έχω να πω τίποτα σε αυτή τη διαδικασία», είπε, προσθέτοντας πως ό,τι είχε να πει το είπε. «Τώρα βλέπω ότι διεξάγεται ένας εσωτερικός διάλογος που δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω, δεν με αφορά», κατέληξε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση όμως, δήλωσε ‘παρών’ στην πολιτική. «Προφανώς είμαι παρών στην πολιτική. Η πολιτική τι είναι; Η πολιτική είναι η Δημοκρατία, είναι ο δημόσιος βίος, είναι το ενδιαφέρον μας για αυτό που συμβαίνει στον τόπο μας, είναι ο πατριωτισμός μας», είπε, διερωτώμενος αν είναι δυνατόν να είναι κανείς απών από την πολιτική…

http://nonews-news.blogspot.com/