Μανιαδάκης: Έχω ζητήσει την αποδέσμευση των τραπεζικών μου λογαριασμών…

Μανιαδάκης: Έχω ζητήσει την αποδέσμευση των τραπεζικών μου λογαριασμών…

  • |

Την αποδέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του έχει ζητήσει, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Μανιαδάκης, όπως δήλωσε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Απαντώντας σε…
σχετική ερώτηση, ο κ. Μανιαδάκης δήλωσε την πρόθεση του να αξιοποιήσει την… ευεργετική, όπως αποδεικνύεται, ρύθμιση που πέρασε τον περασμένο μήνα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την οποία αποδεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί υπόδικων.

Αναλυτικότερα, κατά της διάρκεια της εξέτασης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Αυγέρη, ρώτησε τον Ν. Μανιαδάκη αν έχει ζητήσει αποδέσμευση των λογαριασμών του, οι οποίοι ανέρχονται στις 300 χιλιάδες ευρώ. Ο μάρτυρας απάντησε πως έχει ήδη καταθέσει σχετικό αίτημα.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι όντως έχει πει, στο ντοκυμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης, ότι όποιος καταθέσει εναντίον του θα τον σκοτώσει. Ισχυρίσηκε ωστόσο ότι η συγκεκριμένη απάντηση οφειλόταν  στον εκνευρισμό του γιατί τον βιντεοσκοπούσαν χωρίς να το γνωρίζει.

Έχω συνεργαστεί με τον Θ. Πλεύρη στο Υπουργείο Υγείας

Ο κ. Μανιαδάκης παραδέχτηκε ακόμη πως όχι μόνο γνωρίζει τον βουλευτή της ΝΔ, Θ. Πλεύρη, αλλά είχε συναντηθεί και συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του κατά την θητεία τους στο Υπουργείο Υγείας (σ.σ. την περίοδο της υπουργίας του Αδ. Γεωργιάδη)…

http://nonews-news.blogspot.com