Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή”

Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή”

  • |

Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” ενημερώνει ότι την Τετάρτη 18/12/19 – Πέμπτη 19/12/19 και Παρασκευή 20/12/19 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τριάντα ένας (31) ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

ΟΙ ΕΞΙ (6) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

Οι δέκα επτά (17) πλειστηριασμοί του Αγρινίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν:  οι δέκα έξι (16) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο  Πατρών και ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο  Βόνιτσας.

Οι επτά (7) πλειστηριασμοί του Μεσολογγίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν  από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο  Πατρών.

Οι τέσσερεις (4) πλειστηριασμοί της Ναυπάκτου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν:  οι τρεις (3) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Λευκάδας και ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο  Πατρών.

Οι τρεις (3) πλειστηριασμοί της Αμφιλοχίας (Βάλτου) έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο  Πατρών.

Αφορούν σπίτια, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, αγροτεμάχια και επιχειρήσεις.

Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 1.985 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:

·         Στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού μέσω των περικοπών μισθών και συντάξεων και στην ανελέητη φορολόγηση.

·         Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και στο ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

·         Στις συνεχείς κατασχέσεις ακινήτων και λογαριασμών, (700 κατασχέσεις λογαριασμών ημερησίως) για χρέη προς το Δημόσιο.

·         Στις συνεχείς διακοπές ρεύματος και νερού (5.500 διακοπές ρεύματος ετησίως για το Δήμο μας, δηλαδή 500 το μήνα).

·         Στις συνεχείς διώξεις των μελών των Κινημάτων και του ελληνικού λαού, που αντιστέκονται και διεκδικούν.

·         Στην εγκατάσταση των Αιολικών Πάρκων που στόχο έχουν τις επιδοτήσεις και όχι το περιβάλλον και τα οφέλη των πολιτών.

·         Στις ανεξέλεγκτες εξορύξεις πετρελαίου που καταστρέφουν το περιβάλλον και αλλάζουν ριζικά την εδαφική συνοχή, χωρίς όφελος για τους πολίτες.

 

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.