Εμείς κι εμείς!

Εμείς κι εμείς!

  • |

Εβγαινε ο ένας υπουργός και κάτι έλεγε, έβγαινε ο Κυριάκος και ξέ-λεγε. Εβγαινε ο άλλος υπουργός και σε κάτι απαντούσε, ξανάβγαινε ο Κυριάκος και ξε-απαντούσε… ώστε να ακουστεί αυτό που ήθελε αυτός από την αρχή, αλλά δεν το έλεγε από την αρχή, γιατί αν το έλεγε από την αρχή, πώς θα έκανε γκραν φινάλε; Φινάλε χωρίς καμία ουσία μεν, γκραν δε!

Νόρα Ράλλη

Το ‘κανε με τον Αδωνη, σαν πανηγύριζε για τους θανάτους τον Νοέμβρη. Το ‘κανε με τον Θεοδωρικάκο έως ότου τον έφαγε η μαρμάγκα (πάνε τα υπουργιλίκια Τάκη!). «Αδειασε» τον Δένδια με τα ελληνοτουρκικά. Οσο για τον Κικίλια (είναι υπουργός Υγείας αν δεν θυμάστε), αυτόν μία τον «γεμίζει», μία τον «αδειάζει»: οι ενημερώσεις για τα εμβόλια είναι θεατρικό από μόνες τους. Το καλύτερο βέβαια σόου δόθηκε μέσα από συγκεκριμένη στήλη συγκεκριμένης εφημερίδας, όπου ο γράφων πραγματικά «έγραψε»: «Χθες οι φωνές του πρωθυπουργού ακούστηκαν μέχρι τις… νεραντζιές έξω από το Μαξίμου, ενώ κατά κοινή ομολογία είναι ένας ήπιος άνθρωπος» (ήταν τότε που τρέξανε όλοι οι κυβερνοκένταυροι να κάνουν πρώτοι το εμβόλιο).

Να γίνονται όλα αυτά και να μην τα ξέρει ο Μητσοτάρχας, ο αρχηγός των αρχηγών του επιτελικού κράτους, κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται. Βέβαια, εδώ τα έβαλε με τον ίδιο του τον εαυτό, στους υπουργούς του θα κωλώσει; Πρόστιμο 500 ευρώ ανακοίνωσε από Βουλής, πρόστιμο 500 ευρώ ξε-ανακοίνωσε μετά από λίγο. Ο ίδιος. Από μοναχός του.

Μου θύμισε το ανέκδοτο:

– Πόσοι είστε; Είστε πολλοί σ’ αυτή τη λέσχη της διχασμένης προσωπικότητας;

– Α, μπα! Εμείς κι εμείς!

.efsyn.gr

Σχόλια (0)

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.