Κάντε σεξ, για να μην μπει ο διάολος μέσα σας!

Κάντε σεξ, για να μην μπει ο διάολος μέσα σας!

  • |

 

Προς τα Ταλιμπανιστήρια του Χριστιανισμού: Κάντε έρωτα, μη σας πάρει ο Διάολος! Κάντε σεξ. Πολύ σεξ. Είναι απόλυτη ανάγκη να έχετε όσο το δυνατό περισσότερες σεξουαλικές επαφές, αν μάλιστα υπάρχει συμφωνία, με περισσότερους από έναν ενήλικους συντρόφους.
Όσο περισσότεροι οι συμμετέχοντες, τόσο καλύτερα! Φυσικά με τις απαραίτητες προφυλάξεις. Ο λόγος για να το κάνετε; Για να μην μπει ο διάολος μέσα σας!

Γράφει ο mitsos175

“- Μας κάνεις πλάκα”; Θα ρωτήσετε; “Η Πρωταπριλιά ήταν προχθές”.
Ακούτε και κρίνετε. Λένε οι παπάδες πως το σεξ έξω από το γάμο είναι αμαρτία. Αμαρτία θεωρούν επίσης τον αυνανισμό, το να έχουν σεξουαλικές σχέσεις ορισμένες μέρες ακόμα κι οι σύζυγοι κλπ.
Όμως η αγαμία είναι τρις χειρότερη. Βαράει στο κεφάλι. Μουρμούρα, γκρίνια, ακόμα και υστερία, αν το παρακάνουν στην αποχή. Οι επιστήμονες συμφωνούν πως κάποιες αρρώστιες (πχ προστάτης στους άνδρες), έχουν άμεση σχέση με την αποχή από το σεξ.

Δεν είναι αμαρτία το σεξ, είναι ευλογία από τον ίδιο το Θεό, αντίθετα η πλεονεξία, ο εγωισμός, το να τα θέλει κάποιος όλα, έδιωξε τους Πρωτόπλαστους από τον Παράδεισο. Όπως οι νεοφιλελέρες, ενώ τα είχαν σχεδόν όλα, ήθελαν τα πάντα.

Αν λοιπόν συνδυαστεί η μακροχρόνια αποχή από το σεξ με το φανατισμό, τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά. Παραισθήσεις, ψυχολογικά προβλήματα βίαιη συμπεριφορά και άλλα.

Ας σχολιάσω τώρα μια πραγματική περίπτωση φανατικού εμπόρου θρησκείας. Θα τηρήσω το ιατρικό απόρρητο, έτσι δεν θα πω το όνομα του, για να μη διεκδικήσει το copyright. Είναι όμως γνωστός ευσυγκίνητος καλλιτέχνης, που του αρέσει να ψέλνει, να κρατά λαμπάδες, εφόσον φυσικά πληρώνεται αδρά από γνωστό πολυκατάστημα.

Η Ορθοδοξία δένει με την τσιγκουνιά στην προτροπή προς τους νονούς: Μην παίρνετε ακριβά δώρα στα βαφτιστήρια.

Όμως δεν θα διαφημίσουμε κανένα απολύτως προϊόν. Γράφουμε, γιατί ο φραγκοφονιάς καλλιτέχνης κόντεψε να δείρει κάποιον, επειδή ένας άγνωστος τον χαιρέτησε σαν να τον ήξερε! Ισχυρίστηκε πως για τον γνωρίζει, είναι δαίμονας! Να τον είδε στην TV, δεν του πέρασε από το μυαλό, άλλωστε στο Μεσαίωνα δεν είχαν τηλεόραση, ραδιόφωνο, ανθρώπινα δικαιώματα κλπ, κλπ.

Τύποι όπως ο παραπάνω είναι φανερό πως έχουν σοβαρό πρόβλημα. Το έχουν κάψει, χρωστάνε τις Μιχαλούς, είναι για δέσιμο. Τι κάνει όμως αυτούς τους ανθρώπους βλαμμένους; Πιστεύω πως είναι η φανατίλα, που προέρχεται από μια διαστρεβλωμένη άποψη για τη θρησκεία σε συνδυασμό με την αλαζονεία του χαρακτήρα.

Γιαυτό τώρα θα μιλήσουμε για το Ναζωραίο. Ο Ιησούς έκανε παρέα με όλους: Πόρνες, αρρώστους, ξένους, παιδιά, φτωχούς, ακόμα και το δαιμονισμένο, τον οποίο θεράπευσε. Πως τον θεράπευσε; Ίσως γιατί ήταν ο μοναδικός, που δεν προσπάθησε να τον αλυσοδέσει. Οι παρέες που έκανε σκανδάλιζαν τους φανατικούς της εποχής, τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους, οι οποίοι πίστευαν στους τύπους και σε ένα Θεό Τιμωρό. Αντίθετα για το Χριστό, οι παραγκωνισμένοι (φτωχοί, άρρωστοι, παιδιά, γυναίκες, δούλοι, ληστές) έχουν προτεραιότητα για τον Παράδεισο, ενώ οι πλούσιοι και νομοταγείς, τρώνε συνήθως “πόρτα”.

Ο αληθινός Χριστιανισμός, πριν καπηλευθεί από ορισμένους, που κάνουν κολεγιά με την εξουσία και πουλάνε ψεύτικες ελπίδες, θεωρεί κάθε άνθρωπο αδελφό.
“Πάτερ ημών”,  Πατέρα μας. Όταν κάποιοι δεν βλέπουν ανθρώπους, αλλά δαίμονες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι οι ίδιοι δαιμονισμένοι, καθώς βασική διδασκαλία του Χριστού ήταν το “Αγαπάτε Αλλήλους” κι όχι “αρχίστε τους διωγμούς και τους εξορκισμούς”. Ο Θεός αγαπά τον κόσμο, ο Διάολος τον μισεί.

Επομένως ο φασίστας δεν ακολουθεί τον Κύριο, αλλά τον Εωσφόρο, όπως και να παρουσιάζεται, οτιδήποτε κι αν λέει. Πιο απλά, όποιος δεν αγαπά και δεν βοηθά το συνάνθρωπο ΔΕΝ είναι Χριστιανός, ενώ αν μισεί, μιμείται το Σατανά…

tsak-giorgis.blogspot.com