Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το ΚΕΘΕΑ

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το ΚΕΘΕΑ

  • |

«Επειδή πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό με αφορμή τον αγώνα του ΚΕΘΕΑ.

Θέλω να πω και μιλάω σαν μέλος της επανένταξης του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη ότι οι ατυχείς χαρακτηρισμοί για ανθρώπους ‘άρρωστους’ καθόλου δεν με αγγίζουν. Άρρωστα είναι τα δικά σας μυαλά ποτισμένα για χρόνια με μεγάλες δόσεις κομματικής πρέζας. Δυστυχώς η δική σας εξάρτηση για εξουσία και για βόλεμα σε κάποια δημόσια καρέκλα είναι μεγάλη και ίσως και ανίατη.
Ο άνθρωπος που θέλει να ζήσει πρέπει να παλέψει γι’ αυτό, αλλιώς στις μέρες μας απλά επιβιώνει. Και εμείς θέλουμε να ζήσουμε!
Θα μας βρείτε μπροστά σας με το κεφάλι ψηλά και με μάτια καθαρά, κάτι που εσείς δεν έχετε την δύναμη να κάνετε.
Μας θέλετε ανθρώπους άβουλους και υπνωτισμένους, κλεισμένους στα σπίτια μας είτε σε κάθε λογής ιδρύματα σωφρονιστικά ή ψυχιατρικά και ακόμα χειρότερα σαν κοινωνικά ‘σκουπίδια’ στα πεζοδρόμια της πόλης που οπότε το κράτος σας αποφάσιζε, με μια από της γνωστές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ με το καθόλου τυχαίο όνομα «σκούπα» θα έκρυβε επιμελώς σε μια άλλη πιο σκοτεινή πλευρά της πόλης…

Με οδηγό το φως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε μάχη! Μια μάχη είναι και αυτή για το δεύτερο σπίτι μας το ΚΕΘΕΑ!
Δυστυχώς έχουμε ‘πόλεμο’ με δεκάδες καθημερινές μάχες που πρέπει να δώσουμε
Αλλά θα είμαστε εκεί!!
Μόνο όποιος αγωνίζεται μπορεί να κερδίσει. Και το κέρδος… Μια ζωή καθαρή με αξιοπρέπεια, αξιοκρατία, αλληλεγγύη, σεβασμό και αγάπη για τον άνθρωπο.

VENCEREMOS

Στέφανος Ριτσόπουλος»

http://artinews.gr