Τεχνικοί τηλεόρασης κατά Σκάι για τα live χιονισμένα πλάνα μέσω… κινητών

Τεχνικοί τηλεόρασης κατά Σκάι για τα live χιονισμένα πλάνα μέσω… κινητών

  • |

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ σε έκτακτη εκπομπή επικαιρότητας έκανε ζωντανές συνδέσεις μέσω κινητών τηλεφώνων όπου δημοσιογράφοι του σταθμού έδειχναν χιονισμένα πλάνα από.. τα σπίτια τους.

Σχολιάζοντας αυτή την πρακτική η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) κάνει λόγο για «απόλυτο ερασιτεχνισμό σε όλο του το μεγαλείο»!
Με δηκτικό ύφος, η ΕΤΙΤΑ καταφέρνεται κατά του καναλιού τονίζοντας:

«Είναι απόλυτη ανάγκη να καταλάβουν όλοι οι υπεύθυνοι της κατάστασης αυτής πως δεν έχουν το δικαίωμα να μετατρέπουν  κανάλια εθνικής εμβέλειας σε ιστοσελίδες του ίντερνετ δείχνοντας εικόνες από κάμερες κινητών και όχι από επαγγελματικές κάμερες. Όσο για τους … “συναδέλφους” δημοσιογράφους-τεχνικούς που κάνουν ρεπορτάζ και εικονοληψία από το σπίτι τους δηλώνουμε πως θα ήταν καλύτερα να παραμείνουν εκεί και να αφήσουν αυτά τα δύο αντικείμενα σε εξειδικευμένους γι αυτές τις δουλειές ανθρώπους.

Η Ένωσή μας ενημερώνει τα μέλη της πως ξεκινάει σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη ούτως ώστε η ασυδοσία και ο μη σεβασμός απέναντι στους τηλεθεατές από κανάλια εθνικής εμβέλειας να πάψει άμεσα με νομοθετική παρέμβαση. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση».

economy365.gr