Με άδειες καρέκλες η πρώτη μέρα του Συνεδρίου της ΠΟΕΔΗΝ

Με άδειες καρέκλες η πρώτη μέρα του Συνεδρίου της ΠΟΕΔΗΝ

  • |

Την απαξίωση του 15ου Συνεδρίου της ΠΟΕΔΗΝ από τις δυνάμεις ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών», η οποία στηρίζεται από το ΠΑΜΕ.

Πρώτη μέρα του Συνεδρίου και η εικόνα είναι χαρακτηριστική, καθώς στην αίθουσα κυριαρχούν οι άδειες καρέκλες, με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του ΠΑΜΕ να δίνουν το «παρών» και να καταγγέλλουν τον εκφυλισμό του Συνεδρίου.

Σε δήλωσή της η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» σημειώνει:

«Είναι φανερό ότι οι δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ, και της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εγκαταλείψει την αίθουσα του Συνεδρίου.

Τις σκοπιμότητες για τη στάση τους τις ξέρουν αυτοί. Είναι, επίσης, φανερό όμως ότι αδιαφορούν για τα προβλήματα των χιλιάδων συναδέλφων που μας εμπιστεύθηκαν να έρθουμε εδώ. Αδιαφορούν για τα προβλήματα των δημόσιων μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Καρφί δεν τους καίγεται αν θα γίνει συζήτηση στο συνέδριο.

Εμείς οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του ΠΑΜΕ είμαστε εδώ και παραμένουμε στην αίθουσα. Να έρθουν και οι άλλοι για να συνεχιστεί το Συνέδριο.

Έχουν εντολή από τους συναδέλφους να γίνει συζήτηση και να παρθούν αποφάσεις που θα τους υπηρετούν»

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος