Η απάντηση της ΓΣΕΕ στο Μαξίμου για το που βρισκόταν όταν κόβονταν οι συντάξεις

Η απάντηση της ΓΣΕΕ στο Μαξίμου για το που βρισκόταν όταν κόβονταν οι συντάξεις

  • |

Απάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου έδωσαν κύκλοι του προέδρου της ΓΣΕΕ με αφορμή πρόσφατο αιχμηρό σχόλιο κατά του Γ. Παναγόπουλου για τη στάση του στο ασφαλιστικό.

Υπενθυμίζεται ότι αναφορικά με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν δεικτικά ότι υπάρχουν «χαρμόσυνα μηνύματα για τις εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οι οποίοι αναρωτιούνται που βρίσκεται ο κ. Παναγόπουλος από το 2010, και γιατί δεν αντέδρασε σε έντεκα συνεχείς μειώσεις συντάξεων, και την αρπαγή 13 δις ευρώ από τα Ταμεία μέσω PSI».

«Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν όταν βγήκε να φωνάζει ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα, και σε ότι αυτό σήμαινε για τις επικουρικές, το ΕΚΑΣ, τα έσοδα των Ταμείων, το μέλλον των συντάξεων. Σήμερα ξεκινά πάλι τον αδιάλλακτο αγώνα για την υπεράσπιση της κοινωνικής συνοχής. Τον καλωσορίζουμε στον στίβο της ταξικής πάλης» σχολίασαν.

«Δεν μεταλλάχθηκαν μόνο από αντιμνημονιακοί σε μνημονιακούς. Έχασαν την μνήμη τους. Η ΓΣΕΕ, τους θυμίζουμε, έχει πραγματοποιήσει 42 απεργίες για το μνημόνιο, όσο για την ταξική πάλη, την δική τους την είδαμε προχθές όταν με κλομπ έδερναν τους συνταξιούχους», ήταν η απάντηση από την πλευρά της ΓΣΕΕ.