Χρόνια πολλά Stephen

Χρόνια πολλά Stephen

Χθές 14 Μαρτίου έκλεισε 29 χρόνια από τη γέννηση του ο άσσος των Golden State, Steph Curry. Με δύο πρωταθλήματα(2015-2017)και δύο τίτλους mvp (2015-2016) στο ενεργητικό του έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο του NBA να παραμιλάει. Όντας ένας από τους αγαπημένους μου παίχτες, αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι το ότι οτιδήποτε κάνει το κάνει να μοιάζει εύκολο.

Οι αντίπαλες άμυνες διαμορφώνονται κατάλληλα για να το μαρκάρουν καθώς ένας τέτοιος παίχτης δεν φαντάζει έξυπνο να μείνει αφύλαχτος, σε οποιοδήποτε σημείο του παρκέ. Τον συμπαθείς ή όχι δεν μπορείς να μην τον παραδεχτείς, 13 τρίποντα σε έναν αγώνα και 6 σερί σεζόν να σημειώνει πάνω από 200 τρίποντα (23.1πόντους/6.8ασσίστ) φέτος οδηγεί ξανά τους Warriors στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Τον συμπαθείς ή όχι δεν μπορείς να μην τον παραδεχτείς για το ομαδικό του πνεύμα και τη στάση που κράτησε ένας παίχτης τέτοιου βεληνεκούς στην προσθήκη του K.D, κάνοντας βήματα πίσω για την καλή λειτουργία της ομάδας. Τον συμπαθείς ή όχι δεν μπορείς να μην παραδεχτείς για το ότι έχει φέρει άλλον αέρα και διαφορετική φιλοσοφία στο άθλημα.

Τον συμπαθείς ή όχι λοιπόν δεν μπορείς να μη παραδεχτείς την συνεισφορά του στο μπάσκετ με την αγωνιστικότητα, το αστείρευτο ταλέντο του αλλά και το ήθος του.

Π.Π