Σου υπόσχομαι… και πρόσφυγες

Σου υπόσχομαι… και πρόσφυγες

Η ΕΙΔΗΣΗ

Με επιστολή που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, τρία μέλη της νομαρχιακής επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλαν την παραίτηση τους από το συγκεκριμένο όργανο (Δείτε την επιστολή ΕΔΩ).

  • Γράφει η… (Εν πολλαίς αμαρτίες)  Περιπεσούσα

Με βρήκανε τα νέα, χρυσό μου, με τα μπικουτί. Γύρισα και κοίταξα το βάθος του ορίζοντα… Μελαγχόλησα λιγάκι…

Αυτό ήτανε, σκέφτηκα. Κι άλλους μετανάστες θα ‘χουμε!!! Γιατί όπως και να το πεις και η φυγή από το τοπικό κορυφαίο όργανο του κόμματος προς την ολομέλεια της βάσης… μια φυγή είναι…. Μια «μετανάστευσις»… Εσωτερική μεν, «μετανάστευσις» δε.

Και εκεί που καθόμουν και σκεφτόμουν αυτά τα μεταναστευτικά, χτυπάει το τηλέφωνο.

– Ποιος ήταν;
– Έλα μου ντε!!! Ποιος ήταν;
Η Τριαναταφύλλου ήταν! Ναι, η Τριαναταφύλλου, με την φωνή του Βαρεμένου όμως.
– Αυτά που σκέφτεσαι, να τα ξεχάσεις, μου είπε. Το μετανάστης είναι λίγο. Κάνε ένα τι υπομονή και σου υπόσχομαι και πρόσφυγες… Πολιτικούς εννοώ, έτσι!!! Μα μη ξεχνιόμαστε.

Παρεμπιπτόντως, να μη ξεχάσω να σου πω, πως είδα την Τρόικα σήμερα. Όχι μωρέ την τρόικα του Τσίπρα. Την άλλη τη Τρόικα, τη δικιά μας Τους δυο Γιωργάδες με τον Θόδωρο.

Ήταν κάπως περίεργα, αλλά αυτά που μου είπανε… με τελείωσαν. Τους είπανε λέει πως χωρίζουνε, κι όπως γυρίσανε να φύγουν, ακούνε πίσω τους ένα ΜΠΑΜ. Συγκλονίστηκαν! Πάει, σκέφτηκαν! Αυτό ήταν! Αυτοκτόνησαν!!! Γυρίζουν, κοιτάζουν πίσω, και τι να δουν;

Είχαν ανοίξει σαμπάνια!!!