Μοναδικό φαινόμενο, ορατό μόνο από την Ελλάδα

Μοναδικό φαινόμενο, ορατό μόνο από την Ελλάδα

Τυχεροί θα σταθούν οι Έλληνες, και όσοι βρίσκονται σήμερα το πρωί στη χώρα,  αφού για 2 ώρες περίπου μόνο θα είναι ορατό μόνο από αυτή ένα μοναδικό φαινόμενο.

Όπως μας ενημερώνουν ειδικοί επιστήμονες (οικονομολόγους τους λένε) από τις 9 το πρωί στον Ελλαδικό ουρανό θα εμφανιστούν 13 δις ευρώ, προερχόμενα από της Βρυξέλλες, και αφού κάνουν το γύρο της χώρας θα επιστρέψουν πάλι στις Βρυξέλλες. Το φαινόμενο θα διαρκέσει μέχρι τις 11 το πρωί, όταν τα 13 δις θα έχουν εξαφανιστεί από τον Ελλαδικό ορίζοντα.

Το φαινόμενο θα είναι ορατό από όλη την χώρα, και ο καλός καιρός λόγω καλοκαιριού θα επιτρέψει να δούμε όλα τα δις καθαρά.

Γιατροί συνιστούν να μην παρακολουθήσουν το παραπάνω φαινόμενο ευπαθείς ομάδες, όπως άνεργοι, καταχρεωμένοι επαγγελματίες, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, και πάθουν κάνα εγκεφαλικό, όταν διαπιστώσουν ότι τα ευρώ δεν θα “προσγειωθούν” στην χώρα!

Μιλάμε για την περιβόητη πρώτη δόση, του μνημονίου που υπογράψαμε χθες, και 13 δις που θα μας δοθούν για να επιστραφούν τα 12,6 στους δανειστές για παλιότερα δανεικά!

Απλά είδαμε το θέμα λίγο χιουμοριστικά!

Photo | diaforetiko.gr