Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις…// του Ηρακλή Λογοθέτη

Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις…// του Ηρακλή Λογοθέτη

  • |

Για βαστάτε ρε παλικάρια! Νισάφι πιά! Από την αρχή του κακού, αντί για λόγο πειθούς που ταιριάζει σε πολίτες, κραδαίνετε ράβδο νουθεσίας αρμόζουσα σε υπηκόους. Επεκτείνετε την υποχρεωτικότητα της υγειονομικής σας πολιτικής με τη μαγκούρα.

Σπρώχνετε με το καλάμι, σαν τις πάπιες, ακόμα και παιδάκια να εμβολιαστούν. Προαναγγέλλετε οσονούπω, μεταξύ υποσχέσεως και απειλής, την τέταρτη δόση. Και τώρα τιμωρείτε με φόρο βλακείας αυτούς ακριβώς που σας εμπιστεύτηκαν;

Μας λέτε κατάμουτρα, τελείως ξεδιάντροπα, ότι αν και πολλαπλά εμβολιασμένοι, πρέπει να πληρώνουμε από τη τσέπη μας τεστ ανοσίας κάθε φορά που θα πηγαίνουμε για ένα ποτό στο μπαράκι της γειτονιάς;

Άραγε δεν καταλαβαίνετε ότι μία τόσο προκλητική ποινή ξεπερνά τα όρια του γελοίου και καταντά εξοργιστική; Πιστεύετε, στ’ αλήθεια, ότι κι αυτή η φάπα θα περάσει αδιαμαρτύρητα; Τα ‘χετε παίξει εντελώς ή σας μυρίζει τόση προβατίλα αυτός ο λαός; Για μαζευτείτε πριν σας μαζέψουμε!
Υ.Γ. (Δεκαπέντε ώρες μετά): Μόλις πληροφορούμαι ότι μαζεύτηκαν όντως τα παλουκάρια (συγγνώμη, τα παλικάρια ήθελα να πώ!) Μόνο για λίγο και απατηλά εννοείται. Στρατηγική αναδίπλωση – εν όψει νέας, θρασύτατης εφόδου.

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος