Πόσο Μπαλάφας είσαι;

Πόσο Μπαλάφας είσαι;

  • |

Τον Γιάννη Μπαλάφα τον σταμάτησε ένας με ένα μηχανάκι και του είπε πως θεωρεί ευεργέτες τους κυρίους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.  Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ο Μπαλάφας περιέγραψε, οι έμποροι, οι βιοτέχνες και οι επαγγελματίες τους θεωρούν ευεργέτες. 

Αν δεν μας πιστεύετε τότε δείτε παρακάτω το βίντεο, με τις σχετικές δηλώσεις του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Πριν το δείτε να σας υπενθυμίσουμε πως ο Μπαλάφας είναι ο κύριος που πρόσφατα έχει δηλώσει: «Εγώ δεν είμαι καμιά λουλού (…) του γιαπιού είμαι εγώ». Δείτε παρακάτω κι αυτό το βίντεο.

Είναι ο ίδιος Μπαλάφας που χαρακτήρισε αυτό που έγινε στο Μενίδι (ένα παιδί έχασε τη ζωή του από «αδέσποτη» σφαίρα) «μια στραβή» (παρακάτω κι αυτό το βίντεο).

Καταλαβαίνετε ότι κάποιος που δηλώνει «δεν είμαι καμιά λουλού» αλλά «του γιαπιού» δεν λέει ό,τι  να ‘ναι. Ο ίδιος κύριος, ο Μπαλάφας, είναι αυτός που είχε υποστηρίξει ότι οι αγρότες είναι επιχειρηματίες. Δείτε κι αυτό το βίντεο.

Αυτά θυμηθήκαμε μόλις ακούσαμε τη νέα δήλωση του Μπαλάφα και στεφτήκαμε πως θα μπορούσε να υπάρχει μια κλίμακα που πρέπει να διδάσκεται στις πολιτικές επιστήμες: Η κλίμακα Μπαλάφα.

Θα μπορούσε να γίνει και σχετική έρευνα (σε επίπεδο πολιτικής επιστήμης πάντα) με το ερώτημα:Πόσο Μπαλάφας είσαι;

Υ.Γ: Ας προσέξει ο κύριος Μπαλάφας και ας μην πιστεύει ό,τι του λένε διότι κάπως έτσι την πάτησε καιο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος. Εκτός αν θέλει να περάσει στην κλίμακα ΓΑΠ (Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου). Όπως όλοι θυμόμαστε ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δηλώσει πως συνάντησε στο δρόμο έναν συνταξιούχο, ο οποίος του είχε πει να δώσει τη σύνταξη του για να σωθεί η χώρα…

Οι ευεργέτες

«Εγώ δεν είμαι καμιά λουλού (…) του γιαπιού είμαι εγώ»

Η «στραβή» στο Μενίδι

Οι αγρότες είναι επιχειρηματίες…


imerodromos.gr

Εκτρωφείο Λαγων Καρφής Ευαγγελος