Λαμία : Μέσα “εθνική συνεννόηση” έξω οργή και προστασία από τα ΜΑΤ

Λαμία : Μέσα “εθνική συνεννόηση” έξω οργή και προστασία από τα ΜΑΤ

  • |

Απεργοί, εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι και αστυνομικοί κατέκλυσαν κατακλυστεί το κέντρο της Λαμίας.
Διαδηλωτές από συνδικάτα εργαζομένων πραγματοποίησαν πορεία,  προσπαθώντας να προσεγγίσουν το Θέατρο Ρούμελης, εκεί που πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού.  Παντού υπήρχαν αστυνομικοί και διμοιρίες των ΜΑΤ.
Λεωφορεία έφτασαν από Χαλκίδα, Θήβα και αρκετά αυτοκίνητα από γείτονες πόλεις. Τρία πούλμαν έφυγαν από την Εύβοια με εργαζόμενους από την ΛΑΡΚΟ.  Στις πορείες συμμετείχαν τα Εργατικά Κέντρα της Περιφέρειας, σωματεία, πολιτικές οργανώσεις, πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της εξαθλίωσης.

Μέσα στην αίθουσα, ευχαριστίες και “εθνική συνεννόηση”

“Με εκτεταμένες ευχαριστίες στον «οικοδεσπότη» του 2ου περιφερειακού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τον γαλάζιο περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, ξεκίνησε ο πρωθυπουργός την ομιλία του στη Λαμία. Ο Αλέξης Τσίπρας, εστίασε το εισαγωγικό και πιο πολιτικό σκέλος της ομιλίας του στην ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας και συνεννόησης σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και κεντρικό επίπεδο για την ανάπτυξη στο πλαίσιο της επόμενης μέρας.

Επί της ουσίας ο πρωθυπουργός αξιοποίησε την παρουσία αλλά και τη διάθεση συνεργασίας του περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη – ο οποίος αψήφησε την κομματική ντιρεκτίβα περί μη παρουσίας στελεχών και βουλευτών της ΝΔ στις «κομματικές φιέστες» της κυβέρνησης- και απεύθυνε προσκλητήριο συνεννόησης στο όνομα της δίκαιης ανάπτυξης ” μας ενημερώνουν τα προσκείμενα στην κυβέρνησης δελτία ειδήσεων.

/kinisienergoipolites.blogspot.gr