Προς “μακεδονόπληκτους” υπερπατριώτες

Προς “μακεδονόπληκτους” υπερπατριώτες

,,μερικά σύντομα πραγματάκια, σχετικά με το “Μακεδονικό” ,, 

 επαναλαμβάνω: 

κατεβείτε και σε καμιά διαδήλωση για τα πολυνομοσχέδια, τα μνημόνια, τα νέα μέτρα, κτλ, 

διότι άμα σας πάρουνε το σπίτι οι Τράπεζες κι η Εφορία, θα πάτε στον Άγιο Θεσ/νίκης να σας φιλοξενήσει στο Παπάφειο 

(αλλά να προσέχετε τις νύχτες….με εννοείτε ).

μερικά σύντομα πραγματάκια τώρα, σχετικά με το “Μακεδονικό”, δεδομένου του ότι έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε: 
1. με τη συνθήκη του Βουκουρεστίου (1913), το έδαφος της γεωγραφικής περιοχής με το όνομα “Μακεδονία”, μοιράστηκε με την παραχώρηση του 51% στην Ελλάδα, του 39% στη Σερβία και του 10% στη Βουλγαρία (άρα, το εδαφικό ζήτημα είναι λυμένο)

2. στην Ελληνική Μακεδονία, εκτός από τους γηγενείς Έλληνες, εγκαταστάθηκαν από το 1914 πρόσφυγες, τόσο από τα άλλα δύο κομμάτια, όσο και από την Ανατολική Θράκη, αργότερα δε, με την Καταστροφή και την ανταλλαγή πληθυσμών, το ελληνικό στοιχείο ενδυναμώθηκε με τους πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία και τον Πόντο, με δεδομένη την ύπαρξη σλαβόφωνων, βλαχόφωνων και αλβανόφωνων πληθυσμών (άρα, η πληθυσμιακή σύνθεση είναι δεδομένη)

3. η “Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας” (το Σερβικό 39%) που ανακηρύχθηκε μετά τον Β’Π.Π. από την Αντιφασιστική Συνέλευση (1944), γίνεται το 1963 μία από τις 6 Δημοκρατίες της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας με το όνομα “Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας” 

4. ως εκ τούτων, ονομασία χωρίς τον γεωγραφικό όρο “Μακεδονία” δεν είναι ούτε λογικό ούτε εφικτό να υπάρξει, πάει και τελείωσε….

 αυτό που πρέπει να κατοχυρωθεί κατά τις διαπραγματεύσεις, είναι οι εγγυήσεις για το απαραβίαστο των συνόρων και οι αλλαγές στο σύνταγμα της γείτονος, με την απάλειψη των όποιων αλυτρωτικών και διεκδικητικών στοιχείων…. 

5. αντί να πληροφορείστε από τα πάσης φύσεως “μακελειά” και συναφή ρυπαρογραφήματα, διαβάστε και κανένα σοβαρό βιβλίο,

 όχι μόνο ότι σας λένε οι αγράμματοι, ανιστόρητοι, αστοιχείωτοι, αγεωγράφητοι, πατριδοκάπηλοι, τυχοδιώκτες, πολιτικάντζες, φασίστες, μητροπολιτάδες και λοιπά αποβράσματα και μη γίνεστε ίδιοι με τους αντίστοιχους από την άλλη μεριά των συνόρων (διότι μαλάκες υπάρχουν εκατέρωθεν)…. 

6. η βιασύνη για τη λύση του “προβλήματος” εντάσσεται στους γενικότερους σχεδιασμούς των γερακιών του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων, που διόλου δεν νοιάζονται για το καλό μας, τουναντίον ετοιμάζουν νέα μπλεξίματα για τους λαούς των Βαλκανίων και θέλουν τα επιμέρους ζητήματα λυμένα….. 

γκέγκε…?

7. το θέμα είναι πολύ μεγάλο κι έχει απίστευτες λεπτομέρειες στις οποίες βαριέμαι να μπω…. διαβάστε, σκεφτείτε, μην παρασύρεστε…Δες και τι λέει ο Παφίλης: