Το ακόμα πιο ανόητο, πλέον, εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Το ακόμα πιο ανόητο, πλέον, εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

  • |

Ήταν Τετάρτη 25 Ιουλίου, δύο μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, όταν έβγαινε ο Τάκης Χατζής στον ΣΚΑΪ και μετέδιδε την πληροφορία για καρατομήσεις.

Η κυβέρνηση, είχε πει ο δημοσιογράφος, σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην Πυροσβεστική και την Αστυνομία, να αντικαταστήσει τους αρχηγούς στα δύο σώματα.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Το Μέγαρο Μαξίμου, έξαλλο, έβγαλε σε χρόνο dt ανακοίνωση. «Ο ΣΚΑΙ ανακάλυψε δήθεν πρόθεση του Πρωθυπουργού για “καρατομήσεις” των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας», ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού. Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΚΑΙ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία».

Επειτα από αυτό αποφασίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, μία λανθασμένη απόφαση ούτως ή άλλως.

Σήμερα λοιπόν, λίγες μέρες πιο μετά, συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) και καρατομεί τους δύο αρχηγούς της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Κ.Τσουβάλα και Σ.Τερζούδη. Προφανώς η πληροφορία που μετέδωσε ο δημοσιογράφος ήταν σωστή και η πρόθεση του πρωθυπουργού για καρατομήσεις δεν ήταν… δήθεν, όπως σημείωνε η ανακοίνωση.

Δεν χρειάζεται να πω ότι, μετά τα σημερινά, το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ μοιάζει ακόμα πιο ανόητο…

efsyn.gr