ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

  • |

Οι πούροι επαναστάτες δεν είναι ικανοποιημένοι με τις αποφάσεις της Αστικής Δικαιοσύνης για τη ΧΑ. Στο κάτω-κάτω της γραφής πρόκειται περί αστικών ενδοταξικών αντιθέσεων που αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό του επαναστατικού προλεταριακού κινήματος (που οι αιμοδιψεις επαναστάτες απεικονίζουν γραφικά).

Γι’αυτό απαιτούν το κρέμασμα των εθνικοσοσιαλιστών από τους φανοστάτες των πλατειών από το εξαγριωμένο αντιφασιστικό πλήθος μ’ αυτούς μπροστάρηδες και ηγέτες. Το ότι ο Μάο δεν κρέμασε τον τελευταίο αυτοκράτορα της Κίνας και συνεργάτη των Γιαπωνέζων αλλά τον έστειλε σε στρατόπεδο αναμόρφωσης και επανένταξης δεν τους λέει τίποτε απολύτως.

Θελουν να δουν τον Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους της εθνικοσιαλιστικής συμμορίας κρεμασμένους στο τσιγκέλι σα τον Μουσολίνι για να χαρεί η επαναστατική ψυχούλα τους και να νιώσουν ότι είναι πραγματικοί επαναστάτες… επειδή δεν αρκούνται στη φυλάκιση, την αναμόρφωση και την επανένταξη αλλά θέλουν να τρέξει αίμα (τρομάρα τους) που θα επιταχύνει την πορεία προς τον εμφύλιο πόλεμο που ονειρεύονται / φαντασιώνουν ότι κατευθύνεται αναπότρεπτα η ταξική πάλη…

Κ.Λ