Ήταν κι οι δεξιοί στο Πολυτεχνείο, όπως ο Μπογδάνος δίπλα στα ΜΑΤ

Ήταν κι οι δεξιοί στο Πολυτεχνείο, όπως ο Μπογδάνος δίπλα στα ΜΑΤ

  • |

Πού βρέθηκε χθες ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος; Μήπως σε ένα από τα δεκάδες νοσοκομεία μας που δοκιμάζονται καθώς τα έχει αφήσει  ανοχύρωτα η κυβέρνηση; Πήγε μήπως να συμπαρασταθεί σε γιατρούς και νοσοκομειακό προσωπικό που εκπέμπουν sos ζητώντας προσλήψεις και ΜΕΘ;

Βρέθηκε μήπως με τους επαγγελματίες της εστίασης που είναι σε απόγνωση ή μήπως έκανε συνάντηση με καλλιτέχνες οι πολλοί από τους οποίους δέχονται συσσίτιο εξαιτίας της μη αποδοχής από την πλευρά της κυβέρνησης των αιτημάτων τους για στήριξη;

  Φωτεινή Λαμπρίδη

Όχι. Ο Κ. Μπογδάνος χθες, έβγαλε το βουλευτικό κοστούμι, έβαλε φούτερ με κουκούλα και έπιασε ψιλή κουβεντούλα με  άνδρες των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο, κατά την ώρα της  επιχείρησης εκκένωσης του. Είναι μια κίνηση που του επιβάλλει το βουλευτικό του αξίωμα; Όχι. Είναι όμως μια συμβολική κίνηση που περιγράφει ανάγλυφα ποια είναι η επιτομή της εργαλειοποίησης της πανδημίας από στελέχη της κυβέρνησης.

Στην Ελλάδα οι “νεοφιλελεύθεροι” χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

Εξάλλου, η κυβέρνηση απογυμνωμένη, μετά την πλήρη αποτυχία της να διαχειριστεί τηνπανδημία, έμεινε με μόνο όπλο της… ένα γκλομπ οπότε μερικοί προτιμούν να ποζάρουν δίπλα σε αυτό, ερεθίζοντας τα ένστικτα όσων πολιτών μπορούν ακόμα να αρκεστούν στο δόγμα «νόμος και τάξη».

Διαφήμισε μάλιστα στο twitter την επίσκεψη του αυτή γράφοντας: «Φέτος στο κέντρο της Αθήνας θα προστατευθούν η τάξη, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά πρωτίστως η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή. Καμία παραχώρηση σε επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες. Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και η πρωτεύουσά της κοινοβουλευτική εκπροσώπηση»

//tvxs.gr/